- Resmi Gönderi
vortex durumuna nereden bakabiliriz arkadaşlar?
MGM'nin cep uygulamasında uydu görüntüleri seçeneği var ordan takip edebilirsin ama şimdi değil, yaklaşınca hareketlerini izleyebilirsin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvortex durumuna nereden bakabiliriz arkadaşlar?
MGM'nin cep uygulamasında uydu görüntüleri seçeneği var ordan takip edebilirsin ama şimdi değil, yaklaşınca hareketlerini izleyebilirsin.
Bu GFS’de doğulama mı var bana mı öyle geldi.
2 gündür doğulama sürüyor tek sıkıntımız hala sıcaklık gibi yağış mükemmel
Bu GFS’de doğulama mı var bana mı öyle geldi.
Çok hafif doğulama var.
Vortex günü Avrupa yakası hattı böyle olur aynı bu arada karşıda deniz var görünmüyor bile hatta park var birde bu videoda hemen bu arabaların park edildiği yerin yanında orası bile kaybolmus aynı bunun gibi olur belki birde rüzgar hızı farklı olur
Aşağıdaki video gündüz aynı konumdan
İstanbul güncel radar. istppi15 (10).jpg
Son durum :Burada yağmur etkili oluyor. Konum küçükçekmece.
Mgm İstanbul'dan yoğun kar iconunu kaldırıp kky koydu
Kesinlikle doğru yapmışlar.Hatta yağmur bile koyabilirledi.
İstanbul için Pazartesi-salı hatta örtü ve buzlanmadan dolayı da çarşamba diyorum okulların tatil edilmesini bekliyorum.Sömestr uzayıp perşembe açılabilir
8A13DE8F-CF51-4EAB-B2A0-0CE876CD4D34.pngMgm 7derece beklerken 2.6yız
İstanbul için Pazartesi-salı hatta örtü ve buzlanmadan dolayı da çarşamba diyorum okulların tatil edilmesini bekliyorum.Sömestr uzayıp perşembe açılabilir
Arka sayfada kalmasın
Bursada 200m üstü yerler de müthiş kar var bulunduğum konum bembeyaz oldu tam gaz yağıyor
Oturduğum konum, Ataşehir. İç kesim mi, kıyı kesim mi yoksa boğaz çevresi olarak mı geçiyor halen tam anlamıyla anlamış değilim. İçe yakın ama boğazada yakın ufaktan da kıyıya yakınlığı var
Var mı bilgisi olan