kb hocam pardon bn soru cvp bölümüne yazdım sandım
O konuya da yazabilirsiniz hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkb hocam pardon bn soru cvp bölümüne yazdım sandım
O konuya da yazabilirsiniz hocam.
Hangi güne kadar hocam?
Total olarak en fazla
Esenler ne olur
Total olarak en fazla
Deklere bağlı hocam. Rakım da önemli hocam. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 5-10 cm bekliyorum. Ama değişiklik gösterebilir.Kesin değildir.
Ataşehir’in kuzeyi kaç cm alır sistem sonuna kadar
Vortex yok herhalde bu sistemde dek olayından bahsediliyor
Deklere bağlı hocam. Rakım da önemli hocam. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 5-10 cm bekliyorum. Ama değişiklik gösterebilir.
Sarıyer 200 rakım nasıl olur hocam bir soruda benden olsun
Esenler ne olur
Merhaba hocam. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 10 cm - 15 cm kar kalınlığı olabilir. Dekler de önemli hocam. Tabi siz daha iyi bilirsiniz hocam .
Bu sistemin şampiyonu istanbul'da Arnavutköyümüz olacaktır büyük ihtimalle. Kar sevenleri bi ikramına beklerim :D
Sarıyer 200 rakım nasıl olur hocam bir soruda benden olsun
Merhaba hocam dekler açısından şanslı bir ilçe. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 5-10 cm bekliyorum. Ama deklere göre değişiklik gösterebilir.
hocam pazar gunu vorteks yok mu
hocam pazar gunu vorteks yok mu
Merhaba şu andaki verilere göre var hocam siklon. Ama konumu değişiklik gösterebilir 10 saate kadar.
Bu sistemin şampiyonu istanbul'da Arnavutköyümüz olacaktır büyük ihtimalle. Kar sevenleri bi ikramına beklerim :D
Hocan hoşgeldin valla bugünde gelmeseydin seni etiketleyecektim dün gece aklıma geldiniz forumda gezinirken 😂
Hocam Sarıyer içinde ben yorumunuzu alayım bari Havist
Tekrardan hoşgeldiniz hocam.