hocam Tuzla 80 rakım ne olur
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam Sarıyer içinde ben yorumunuzu alayım bari Havist
Alçak kesimler için hocam 80 rakım
-
Hocam Sarıyer içinde ben yorumunuzu alayım bari Havist
Şu anda ki verilere göre 5-10 cm bekliyorum. Rakım çok önemli. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Deklere göre cm değişebilir. 80 rakım fena değil ama çok iyi de değil. Kesin değildir.
-
Ataşehir’in kuzeyi kaç cm alır sistem sonuna kadar
Merhaba deklere bağlı cm değişebilir. Şu andaki verilere göre 5 cm - 10 cm kalınlığında kar olabilir. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Kesin değildir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben kar'a kar demem, 15 gün araliksiz tipi şeklinde yagmadikça.. (Bu da benden totem olsun)
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecmwf 9'una kadar kar kalınlığı -
Ömer hocam küçükçekmece'ye 4 cm kar vermiş. Yeterde artar.
-
- Resmi Gönderi
Merhaba hocam. Siklonun konumu 10 saate kadar değişim gösterebilir. Şu andaki verilere göre 10 cm - 15 cm kar kalınlığı olabilir. Dekler de önemli hocam. Tabi siz daha iyi bilirsiniz hocam .
Estağfurullah
-
- Resmi Gönderi
Ben kar'a kar demem, 15 gün araliksiz tipi şeklinde yagmadikça.. (Bu da benden totem olsun)
Harika
-
- Resmi Gönderi
Ömer hocam küçükçekmece'ye 4 cm kar vermiş. Yeterde artar.
Aynen hocam kartopu yapacak kadar olsun yeter bence daha fazlası bile olabilir bakalım
-
Bütün modeller siklonun şehire yanaşmasıyla pazartesi gece yarısı ile öğlen arası yağışı şehrin hemen hemen tamamında yağmura döndürüyor. Bir ihtimal büyükçemeceden batısı dönmeyecek gibi
-
Bütün modeller siklonun şehire yanaşmasıyla pazartesi gece yarısı ile öğlen arası yağışı şehrin hemen hemen tamamında yağmura döndürüyor. Bir ihtimal büyükçemeceden batısı dönmeyecek gibi
Katılmıyorum,forumları takip ettiğim kadarıyla yağmura dönmeyecek alan daha fazla.
-
İstanbul güncel radar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Katılmıyorum,forumları takip ettiğim kadarıyla yağmura dönmeyecek alan daha fazla.
Ben mevcut modele göre konuşuyorum tahmin ettiğiniz kişiler sizi bağlar.
Bütün model çıktıları mutabık sadece saat farkları mevcut.
-