>>>WinteR<<< hocam saat kaç gibi start veririz ? 😅🥶
İstanbul için mi hiç detaylı bakmadım hastane işlerim var bu ara yogunum sadece sizin gibi anı Birlik takip ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< hocam saat kaç gibi start veririz ? 😅🥶
İstanbul için mi hiç detaylı bakmadım hastane işlerim var bu ara yogunum sadece sizin gibi anı Birlik takip ediyorum
Sabah 5 te uyanmak benim için güzel olur
Yatıp uyursam tabiki
tarantula hocam hogeldiniz, inşaallah diyelim
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü çok enteresan şeyler olacak herkes pazar pts ye odaklandı ancak çarşamba günü geçen yılki vortekse benzer oluşum bu sefer -40 lık 500 hpa sı ile İstanbulu inletmeye geliyor gökgürültülü yoğun kar ve tipi söz konusu son yılların en ilginç iç içe geçmiş sistemler zincirini yaşayacağız o 5 cm 10 cm diyen gözleri sürmeli kulakları küpeli sırtı dövmeli tahmincileri görecem bu sistem bittikten sonra. Ha bir şey daha sistem ömrü giderek uzayacak gibi aradaki o ısınma da kalktı sistemin cumaya kadar yolu var bakalım tablo olumluya evrilmeye başladı bu sistemin ilk atağında bile son 48 saatte lehimizi 180 derece döndü ya daha ne dönüşler görecez ne dönüşler bunları gaz vermek için yazmıyorun bunu bilin lütfen arkadaşlar. Yarından itibaren cumaya kadar ne enteresan şeyler görecez hayal bile edemiyorum gerçekten
Tarantula Normalde çok gözükmez, yazdıysa birşeyler olacaktır demektir.. son bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. Bir ihtimal daha var...
Arada bir gözüküyorum işte her zaman böyle cins sistemler gelmiyor çünkü bu sistemde bütün meteoroloji uzmanları çuvallayacak çok ciddi sürprizler olacak sistemde modeller hala çözemedi sistemi o kadar diyeyim.
Sabah 5 te uyanmak benim için güzel olur
Yatıp uyursam tabiki
Spoiler alert !!!! 🚨
Spoiler alert !!!! 🚨
Yağmuru sever kendisi Sinan abi
vortex ihtimallerini konuşmak için henüz erken
Pazartesi sabahı silivrideyim video atabilirsem atmaya çalışırım oradan.
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü çok enteresan şeyler olacak herkes pazar pts ye odaklandı ancak çarşamba günü geçen yılki vortekse benzer oluşum bu sefer -40 lık 500 hpa sı ile İstanbulu inletmeye geliyor gökgürültülü yoğun kar ve tipi söz konusu son yılların en ilginç iç içe geçmiş sistemler zincirini yaşayacağız o 5 cm 10 cm diyen gözleri sürmeli kulakları küpeli sırtı dövmeli tahmincileri görecem bu sistem bittikten sonra. Ha bir şey daha sistem ömrü giderek uzayacak gibi aradaki o ısınma da kalktı sistemin cumaya kadar yolu var bakalım tablo olumluya evrilmeye başladı bu sistemin ilk atağında bile son 48 saatte lehimizi 180 derece döndü ya daha ne dönüşler görecez ne dönüşler bunları gaz vermek için yazmıyorun bunu bilin lütfen arkadaşlar. Yarından itibaren cumaya kadar ne enteresan şeyler görecez hayal bile edemiyorum gerçekten
Benim umudum pek yok ,Ben 15 subat odaklandım umarım final Güzel olur Tarantula reis 🥶🥶🥶
wriscuttern ben çok takip edemedim ne olacak bizim konum için yarın yağmur mu ?
wriscuttern ben çok takip edemedim ne olacak bizim konum için yarın yağmur mu ?
Hocam yaşayıp görelim derim ben de bilmiyorum ne olacak
Rüzgar halen kuvvetlenmedi sakin bir hava var ilerleyen saatlerde başlar
Kky var şuan
Kky var şuan
Şimdi durum ne dir