100 kilo adamım rüzgarda ben bile yürümeye zorlandım tatil kararı gelir diye düşünüyorum
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
0.4 derece daha düşse sıcaklık tutucu kar olacak hadi bakalım
-
0.4 derece daha düşse sıcaklık tutucu kar olacak hadi bakalım
Şu an merkezi İstanbul'da Güngören ve Ümraniye istasyonları 0C°'ye en yakın. (0.3C° ve 0C° ile)
-
Şu an merkezi İstanbul'da Güngören ve Ümraniye istasyonları 0C°'ye en yakın. (0.3C° ve 0C° ile)
Ataşehir 0.1
-
Ataşehir 0.1
MGM Ataşehir ilçesi için sıcaklığı Ümraniye istasyonundan alıyor, belli ki yani. Son durumlardan izliyorum da.
-
İstanbul 'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Kaynak İstanbul Valiliği.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Modeller sıcaklık tahmininde 1.7 derece yanıldı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burada çatılarda bile kar yok hocam.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi eğlenceler abiler
-
Çatılar kaldırımlar tuttu
-
Çatılar kaldırımlar tuttu
Rakım kaç hocam?
-
- Resmi Gönderi
İyi eğlenceler abiler
Eyvallah abi 😀
-
Pazartesi günü: Siklon kar açısından Çatalça , Büyükçekmece en fazla etkilenecek ilçeler olacaktır son verilere göre. Diğer ilçelerde sıcaklık sorunundan kaynaklı saf kar ihtimali düşük.
Salı günü : Deklerden en fazla etkilenecek yaka Anadolu yakası olacak son verilere göre. Bölgesel olarak kar kalınlığı değişebilir. Anadolu yakası dışında boğaz hattı da etkilenecek. Avrupa yakası özellikle Batı kesimi deklerden daha az etkilenmesi bekleniyor.
Çarşamba günü analizimi daha sonra yazacağım İnşaallah.
Tahminler kesin değildir. Son verilere göre hazırlanmıştır. Veriler değişiklik gösterebilir.
Arka sayfalarda kalmasın. Günceldir.
-
MGM Ataşehir ilçesi için sıcaklığı Ümraniye istasyonundan alıyor, belli ki yani. Son durumlardan izliyorum da.
Doğrudur hocam. Konumum, Ümraniye’ye 5-7dakika. Hemen hemen sıcaklıklar aynı olacaktır zaten.
-