Bu arada beni unutmayan hala hatırlayan arkadaşlarım olmuş onlarada çok teşekkür ediyorum beni değerli hissettirdiler. Üniversite okuduğum için boş vakit bulamıyorum (tıp) ara tatil gibi az bir zamanım oldu bende hemen eve kaçtım bu sayede sizlerleyim
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Her zaman bekleriz,boş geçme Castiello68
-
Kar yağıyor ama tutmuyor gerçekten de sıcaklık 0'ın altında olmadığı sürece hep bu senaryo gerçekleşiyor.
-
Kar yağıyor ama tutmuyor gerçekten de sıcaklık 0'ın altında olmadığı sürece hep bu senaryo gerçekleşiyor.
DEK candır. Kimi zaman üzsede hem takibi heyecanlı hem de gelince tutacağını biliyosun ❄️⚡️
-
Sahil kesim olarak arabalar bile beyazlamadı umudumuz dek lere kaldı
-
- Resmi Gönderi
Gece için
-
Gece için
inşallah hocam . Merakla sizin sistemi bekliyoruz herkes mutlu olur inşallah
-
- Resmi Gönderi
inşallah hocam . Merakla sizin sistemi bekliyoruz herkes mutlu olur inşallah
İnşaALLAH bu sistem için bugünlerde -8 olacağını yazmıştım konuya
-
- Resmi Gönderi
Gece yoğunlaşır kar
-
- Resmi Gönderi
Bugün yani ayın 6 sında sabah saatlerinden öğlene kadar yağış mevcut kıyılar kky iç ve yüksek kesimler kar alır hızlıca yağış geçişi 3-4 saat sürebilir.Öğleden sonra dek mekanizması devreye giriyor eğer diyorsaniz ki iki yakada net olarak ne zaman tutucu kar alır (deklerin kuvvetine bağlı değişebilir) salı günü özellikle akşam saatleri yağan direk yapışır -12 izotermi var
-
Beykoz civarında oturan bi arkadaşımız var mı? Baya iyi kar alıyor akşamdan beri
-
Kemal Ensar kopuyoruz haa. Yerler bembeyaz araba üstü 3-4 cm.
-
istanbula yağan kar anadoluya yağsa 1 metre örtü olur. İstanbulun klasik sıcaklık problemi her zaman var
-
- Resmi Gönderi
Esenler de hava harika keşke. Bu gece Cumartesi olsaydı
-
- Resmi Gönderi
-