sabaha erime baş gösterir maalesef, ama gfs -8 de sabit tutmuş sabaha hafif bir doğulama olursa bile kâfi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
1-2 saat camdan uzak kalayım dedim Sultangazim örtüyü çekmiş bile çoktan
-
Esenler 2 3 cm oldu 2020 yi geçtik
-
Fena tipi var
-
Fena tipi var
Sen nerede oturuyordun bu emlak konutlarının karşısındamı Izlanda
-
- Resmi Gönderi
Ve tüm Esenler video resim atınız ben yatmak zorundayım
-
Ve tüm Esenler video resim atınız ben yatmak zorundayım
WhatsApp Video 2023-02-06 at 01.05.46streamable.com -
Sultangazi harbi beni çok şaşırttı. Yol kenar rüzgarın vurduğu yerler 10cm’ye doğru gidiyor. Hayırlısı olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul Anadolu yakası iç kesimleri güzel kar yağışı almakta görüntüler anlık şuan ki
Sizlerde takip etmek isterseniz. Link bırakıyorum.
Mobese Kamerası İzleİstanbul Mobese Kameraları Canlı İzle Mobese Trafik Kameraları Canlı İzleme, Trafik kameraları izlens98.mobese.istanbul -
Örtü yok araba üstleri erimiş gene çok tuhaf devam ediyor sistem şuan
-
İlçe farkının çok yüksek olacağı bir sistem. Konumumda tertemiz örtü varken çoğu yerlerde araba üstleri bile kar tutmamış.
-
İlçe farkının çok yüksek olacağı bir sistem. Konumumda tertemiz örtü varken çoğu yerlerde araba üstleri bile kar tutmamış.
850 h sogukları berbat ve rüzgar yağış poyraz yönü yıldız olsa rüzgar her yer çok güzel saf kar alırdı en kötü
-
4 5 saattir kar yagıyor gram beyazlık yok arabalarda
-
K cekmece hala 0 ortu
-
Halkalı'dan bildiriyorum,muazzam bir tipi var,ve örtü oluştu.
-