- Resmi Gönderi
Güçlü dekler bitti mi ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüçlü dekler bitti mi ?
gece iyi yağış var ama yağmura döner ilerleyen saatlerde ve sistem biter.
gece iyi yağış var ama yağmura döner ilerleyen saatlerde ve sistem biter.
Boğaz için fiyasko oldu maalesef, inşaallah daha fazla soğuk yaşamadan atlatırız bu kışı
Boğaz için fiyasko oldu maalesef, inşaallah daha fazla soğuk yaşamadan atlatırız bu kışı
Şuan iyi yağıyor
Bu saatten sonra kıyılarda (sahillerde) tutucu kar yok.
Bu gece yağış daha etkiliymiş ama kıyılarda yağmur olacak deniyor doğru mudur
Bu gece yağış daha etkiliymiş ama kıyılarda yağmur olacak deniyor doğru mudur
Sıcaklık sıkıntısı var, sistem 150 rakım altındaki bölgeler için seyirlik kar olur ilerleyen saatlerde ise yağış KKY ve yağmura döner (bu akşam ve gece)
İstanbul'da çok güzel yağış olmasına rağmen sıcaklıklar çok yüksek özellikle kuzey ilçeler yağmur alıyor 0'ın altında ilçe sayısı da oldukça az bazı yerlerde dewpointde çok sıkıntıda olduğu için yağış yağmura çeviriyor
wriscuttern hocam bu sistemde 20 cm kar gördünüz mü?
wriscuttern hocam bu sistemde 20 cm kar gördünüz mü?
Hocam araba üstlerinde örtü üstüne çıkamadı sistem en azından bir 5 cm alırım karda yürürüm diyordum ama boğaz hattı için tam anlamıyla fiyasko oldu
2 sabah araba üstlerinde ve çatılarda olan ince bir örtü ile uyandım, gün içinde hafif kar yağışları oldu ve araç üstlerindeki karlar 2 3 saat içinde eridi, şuanda ise şakır şakır yağmur var
Havist hocam sistemi özetleyen fotoğraf, dün gece çekmiştim şuan hiçbir şey yok kar namına
İstanbul için kar anlamında vasatın bayağı altında bir sistem oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık yağış iyidi fakat sıcaklık problemi yaşadık
İstanbul için kar anlamında vasatın bayağı altında bir sistem oldu önümüzdeki maçlara bakacağız artık yağış iyidi fakat sıcaklık problemi yaşadık
Yağış adaletli dağılmadı maalesef pendikteki halam sahilden 15 cm kar fotosu attı
Dek fiyasko oldu bu yüzden sıcaklık yeterli olduğu zaman siklonik yağışı tercih ediyorum yada vortex olacak geçen seneki gibi