Havist hocam sistemi özetleyen fotoğraf, dün gece çekmiştim şuan hiçbir şey yok kar namına
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Anladım hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHavist hocam sistemi özetleyen fotoğraf, dün gece çekmiştim şuan hiçbir şey yok kar namına
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Anladım hocam.
Hocam araba üstlerinde örtü üstüne çıkamadı sistem en azından bir 5 cm alırım karda yürürüm diyordum ama boğaz hattı için tam anlamıyla fiyasko oldu
Hocam küçükçekmece için de aynı hiç kar örtüsü oluşmadı burada.
Gfs İstanbul diyagramı.
15 indeki sistem kuru soğuktan başka bişey değil gelmez umarım
Şu durumda soğuk gelmesi iyi olmaz
Anadolu iç kesimler tatmin etti sayılır 30 olur dıyorduk 20lerde kaldı.Bunada şükür.
Gfs İstanbul diyagramı.
İstanbulda kar ihtimali yok mu sağlam kar yağışı şart su yok neredeyse
İstanbul’un artık 2 tane ana problemi var
1) Deprem
2) Kuraklık
Gebzede hava fena karardı 😳
[/attach]Kütle geçmiş
İnce taneli dolu bıraktı sarı kütle
Barajlarımız son 10 yılın en düşük 2. seviyesinde, 2014’te bu durumdan nasıl sıyrıldık hatırlayan varsa açıklayabilir mi ?
Barajlarımız son 10 yılın en düşük 2. seviyesinde, 2014’te bu durumdan nasıl sıyrıldık hatırlayan varsa açıklayabilir mi ?
Bahar yağışlarıyla atlatmışızdır herhalde ama şuan tüketim çok daha yüksek seviyededir.
2014 yazı en fazla oraj aldığımız yazlardan biri
Herkese merhaba tekrardan. Bu kış bence kar açısından 2018 kışından daha kötü geçti. İlşallah ilkbaharda bol yağış alırız.