Farklı ilerliyor.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Muhammed Ali bizde de böyle der
Ataşehir
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Vay vay vay . Bekliyorduk zaten. Hayirli olsun İstanbul kar sezonunu Erzurum'dan önce açmış oldu böylece 🫡.
Izlanda tatmin etti mi bugunku yağış ?
-
Vay vay vay . Bekliyorduk zaten. Hayirli olsun İstanbul kar sezonunu Erzurum'dan önce açmış oldu böylece 🫡.
Izlanda tatmin etti mi bugunku yağış ?
İyiydi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bırakın Kasım'ı Aralık'ta bile kar beklemezdim. İlginç bir deneyim oldu
-
- Resmi Gönderi
Kasımdaki son kar 2006 da yağmış diye bir haber gördüm doğrulayamadım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık göz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Beklediğimden iyi geçti sistem he gece yatıyordum 3 gibi yattım ondan sonra ne oldu bilmiyorum ama görsel yağmış
-
mgm napmış yav öyle
-
MGM yi kim hackledi burdan
-
- Resmi Gönderi
-
Bakırköy'e kar yağar ise bilin ki İstanbul yıkılıyordur.!
-
- Resmi Gönderi
Itiraf ediyorum ikonları ben koydum . Gercekci olsun diye Hatay'a da koyacaktim son anda durdum 👨💻
-
Itiraf ediyorum ikonları ben koydum . Gercekci olsun diye Hatay'a da koyacaktim son anda durdum 👨💻
Ben de yarın Hatay’a kar ikonları koyayım o zaman
-