Fakirin tesellisi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
İşler karışık ama negatif değil en azından, yağış da bol
-
Aşağı yönlü senaryolar artışta diyagram umut verdi
-
Verilerin meyvesini ayın 11-12'sinden sonra alırız. Ay ortasına tekabül ediyor. Veriler değişmesin aksine bir tık güzelleşsin yeter. Hatta sadece AO yola gelsin Enter tuşuna hep beraber basarız.
-
- Resmi Gönderi
İşler karışık ama negatif değil en azından, yağış da bol
Aşağı yönlü senaryolar artışta diyagram umut verdi
Verilerin meyvesini ayın 11-12'sinden sonra alırız. Ay ortasına tekabül ediyor. Veriler değişmesin aksine bir tık güzelleşsin yeter. Hatta sadece AO yola gelsin Enter tuşuna hep beraber basarız.
İnşaallah abiler
-
ECMWF senaryoları önemli bir soğuk öngörmüyor 10'una kadar, daha çok değişir tabii
-
Şöyle bir sistem nasip olur mu ya...
-
Şöyle bir sistem nasip olur mu ya...
İhtimali bile güzel… 🤤
-
İhtimali bile güzel… 🤤
Sistem Akdeniz'e akar akmaz eriyor daha önce Akdenizin ortasına kadar kadar uzanan sibirya ull si görmemiştim
-
ECMWF senaryolarına göre işler hala karışık, takibe devam
,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Burası Bakırköy ve inanılmaz süratte bir rüzgar var, meteoicele baktım şu an 50 km yarın ise 70 km gösteriyor
-
- Resmi Gönderi
Burası Bakırköy ve inanılmaz süratte bir rüzgar var, meteoicele baktım şu an 50 km yarın ise 70 km gösteriyor
Lodos ile ısınmak bedava
-
Rüzgar baya kuvvetli bisikletim devrildi onun sesine uyandım
-
- Resmi Gönderi
1950'li yıllar Kar-Kış Eminönü
Foto: Ara Güler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
17 Ocak 2021 Emirgan Korusu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle bir geriye dönelim
2017'den sonra gördüğüm en kaliteli kardı. Elde vıcık vıcık olmazdı, yollar tamamen buz tutmuştu. Günün en sıcak saatlerinde bile erime çok azdı
-