ECMWF 850hpa diyagram ortalaması -11.9
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ana senaryo çok hafif soğuk çıktı
-
Burda veya bizim grupta demiştim sanırım 3 veya 4 ocakta diyagramlar yakında -10 ortalama düşer diye
-
X hoca sahiller 1.5 cm iç kesimler 3 cm civarı olur dedi gerçekten gelicek sistemin potansiyeli böylemi yoksa kendisi biraz garantici olduğundan risk almakmı istemiyor anlamadım.
-
- Resmi Gönderi
X hoca sahiller 1.5 cm iç kesimler 3 cm civarı olur dedi gerçekten gelicek sistemin potansiyeli böylemi yoksa kendisi biraz garantici olduğundan risk almakmı istemiyor anlamadım.
Tam üstüne bastınız. 1.5 cm nedir hocam yapmayın 🙂. Biraz garanticidir Bünyamin Hoca. Biz isim vermeden yola devam edelim. Tahmincilerimiz anlik analiz yapıyor takipte kalalım🫡
-
Şimdi buraya bir kaç görsel atıyorum
-
bünyamin sürmeli hoca sahiller 1.5 cm iç kesimler 3 cm civarı olur dedi gerçekten gelicek sistemin potansiyeli böylemi yoksa kendisi biraz garantici olduğundan risk almakmı istemiyor anlamadım.
En son 2022 Ocak sisteminde vorteks için 3 5 cm kar dediği gün takip etmeyi bıraktım. Hala aynı modeli kullanıyor tahminlerde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İcon,gfs,ecmwf kar tahminleri cm cinsinden gfs meteocielde ki değil daha yüksek çözünürlüklü
-
En son 2022 Ocak sisteminde vorteks için 3 5 cm kar dediği gün takip etmeyi bıraktım. Hala aynı modeli kullanıyor tahminlerde
Evet bende hatırlıyorum hocam tahminimce modelleri pek baz almıyor similasyon neyi gösteriyorsa onu söylüyor kanımca.
-
İsim vermeyelim,sanırım kendi yaptığı model olabilir hiç denk gelmedim o modele
-
veya ücretli
-
Cuma akşam saatleri, seni gözüm bir yerlerden ısırıyor
-
Cuma akşam saatleri, seni gözüm bir yerlerden ısırıyor
yapma yanarız yapma
-
- Resmi Gönderi
yapma yanarız yapma
Yanmayalım artık yeter az donalım yav.
-
yapma yanarız yapma
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -