Tamam şubatta sistem belki alırız, fakat gelmiş olacağız şubata şunun 1 buçuk ay sonrası bahar, sonra bekle bekliyorsan tekrar kışı.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
wriscuttern Kapat 😬👨🏼💻
Şubat acısını çıkarır umarım. 1 sistem gelir unuturuz tamamen. Bakalım🫡
Şubatta çok bir şey beklemiyorum 1 gün boyunca yerde 5 cm kar görsem yeter 🫡
-
- Resmi Gönderi
Kıymetli arkadaşlarım yanlış düşüncelere kapılmayın. Kışa girmeden kaç gün yağış olmadı. Barajların durumu nasıldı ? Şimdi ne durumdayız . 60 lara dayandi İstanbul. Daha bunun şubat mart ve nisan ayları var. O yüzden kar yağmadı az yağdı kış bitti her şey çok kötü psikolojisi kötüdür. Şükretmeyi bilelim.
-
Kıymetli arkadaşlarım yanlış düşüncelere kapılmayın. Kışa girmeden kaç gün yağış olmadı. Barajların durumu nasıldı ? Şimdi ne durumdayız . 60 lara dayandi İstanbul. Daha bunun şubat mart ve nisan ayları var. O yüzden kar yağmadı az yağdı kış bitti her şey çok kötü psikolojisi kötüdür. Şükretmeyi bilelim.
Mart neyse de nisan şüpheli örtülü kar açısından.
-
Mart neyse de nisan şüpheli örtülü kar açısından.
Ben elimizde sadece şubat kaldığını düşünüyorum, umutsuz olduğumdan değil. Mart ayını 2022 sayesinde son yıllarda daha umutla takip ediyoruz. Fakat 2022 Mart ayı bana göre yıllarca göremeyeceğimiz bir istisnaydı
-
ben yinede ümitliyim referansım godzilla son 72 saatte nasıl biranda ortaya çıktığını unutmam arkadaşlar umut fakirin ekmeği derlermiş
-
bunyamin hoca haftasonu için sancaktepe 4 cm olur dedi yayında benim için teselli ikramiyesi gerçekleşirse dostlar
-
- Resmi Gönderi
Soğuk severler için güzel bir gün kar severler için üzücü .
Yeni atasözümüz iyi oldu kar var sistem yok sistem var kar yok
Neymiş Ocak ayında 3. Sistem yok muş
Neymiş milli sistem tarihleri diye bir şey yokmuş neyseki yağmurlu günler olabilir
Şimdi bölüm Şubat
-
- Resmi Gönderi
Bugün bazı ilçelerde kar görülme ihtimali olabilir
-
- Resmi Gönderi
Bugün bazı ilçelerde kar görülme ihtimali olabilir
Hangileri başkan.
-
- Resmi Gönderi
Hangileri başkan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşte böyle durum -
- Resmi Gönderi
Şu yağışı kar olarak alsaydık, 20-30 cm birikim olurdu.
-
- Resmi Gönderi
Başakşehir çam sakura'da kar başladı.
-
Yarın beylikdüzü 180 rakımda olacağım Eren görür müyüm bir şeyler ?
Lapa lapa
-
- Resmi Gönderi
Hane görsel
-