Sultangazide yılın ilk adam akıllı kar yağışını gördük çok iyi geldi
Ben ilk adam akıllı karı 19 kasımda gördüm. Arabalar 2-3 cm yerler bile sulu sulu tutmuştu.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSultangazide yılın ilk adam akıllı kar yağışını gördük çok iyi geldi
Ben ilk adam akıllı karı 19 kasımda gördüm. Arabalar 2-3 cm yerler bile sulu sulu tutmuştu.
Esenyurt'ta çok güzel kar yağıyor
Esenler kky
Esenler kky
Ver attık şu kar haberini👨💻🫡
İstanbullular ses edin ne olur ne biter? Twitter kar der birçok ilçe
Sultangazi civarında kütle var
Karagümrük - Kayseri maçında kar yağıyor hasret kalan varsa bakabilir
Bakalım nasıl olacak 😁 Pratikle simülasyon her zaman örtüşmüyor
Çok merak ediyorum Cuma-Cumartesi nasıl olacak. Bana öyle geliyor ki şu an modellerde görünenden daha çok DEK yağışı alacağız Cuma öğleden sonra ila Cumartesi öğleden sonraya kadar. Ancak DEK mekanizmasını detaylı bilmesem de rüzgar yönü, gücü ve sıcaklıkla ilişkisinden dolayı oluşan bulutlar en fazla alçak olabilir yani ekstrem bir yağış beklemek makul olmaz.
Yine de umudum en azından görsel olarak tatmin olmak. Şehirdaşlarıma selamlar ve iyi akşamlar!
8D26584F-BD01-41EA-AB47-189FF8D481BB.png89732744-C008-4FB5-A774-74E66D12E7FB.pngD4D8B929-F315-4B85-BB4D-617AA68A0D6D.png
Bu sistemi çok net hatırlıyorum. Hatırlarsınız o sıralar 21.12.2012’de kıyamet kopacak söylentisi vardı. Her zamanki gibi kar yağıyor diye heyecandan yerinde duramayan bi çocuktum annemden gizli dışarı çıkıp kardan adam yapardım balkonda, arabaların karda kalması bile zevkli geliyordu o zamanlar.
Gene balkonda gizlice kardan adam yaparken kıyamet söylentisi aklıma geldi. Böyle bir şeyin yaşanacağına inanmasamda çocukluk işte o gün kardan dolayı trafikte oluşan kaos belkide ilk defa beni ürkütmüştü, bir süre boyunca sadece yolda arabasını iten insanları, arabasını bırakıp evine gidenleri ve o arabalardan inen küçük çocukların anne babalarına kartopu atarken yaşadıkları heyecanı izledim. Tam bu esnada babamın aşağından bana seslenmesi ile tekrar dünyaya dönmüştüm, o an bana kızacak sandım ama babam “ Ne yapıyon len orada, aşağı getirde büyütelim şu adamı” demişti 😅
Karda adamımı alıp koşarak yanına gitmiştim güzel anılar biriktirdiğim bir sistemdi ❄️
Dışarıda hava açık Silivri çatalca -5 görür mü acaba
Aydos dün akşamki yağışlardan sonra beyazlamıs. zaten 200 m üzeri kara dönüyordu ara ara 9 dan sonra.
Çatalca -2.6 ölçülmüş
dünden beri konumum da yağış yok
Yarın istanbul anadolu yakasında güzel kar yağar akşam
Yarın istanbul anadolu yakasında güzel kar yağar akşam
Ecmwf ve icon 7-8 e kadar yağmur diyor soğuk tam giriş yapmıyor yağış anında.