Ecmwf ve icon 7-8 e kadar yağmur diyor soğuk tam giriş yapmıyor yağış anında.
Yarın Muhammed Ali den bekliyorum kar haberini
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf ve icon 7-8 e kadar yağmur diyor soğuk tam giriş yapmıyor yağış anında.
Maalesef yağmur bekler mavi renkler var. overview_20240111_00_039 (2).jpg
Çekmeköy,sancaktepe,sultanbeylinde özellikle tutma ihtimali daha yüksek
Maalesef yağmur bekler mavi renkler var. overview_20240111_00_039 (2).jpg
Eren gülücük neden atıyorsun ben o mavilikleri yanlış mı görüyorum halislasyon mu bu? Eren
Eren gülücük neden atıyorsun ben o mavilikleri yanlış mı görüyorum halislasyon mu bu? Eren
Ben kar yağar diyorum
Her sey model mi ? 384 saatlik tahmin yapıp sonraki güncellemede 72.saati bile kritik şekilde değiştiren modellere bakarak yapılan tahminler benim gözümde yok niteliğindedir.
Sana şöyle söyleyeyim modelde yağış ne zaman bitiyor ecmwf de 9utc yani 11-12 gibi ben yağışın gece 1-2 ye kadar süreceğini düşünüyorum anadolu yakası içinoverview_20240111_00_045.jpg
Her sey model mi ? 384 saatlik tahmin yapıp sonraki güncellemede 72.saati bile kritik şekilde değiştiren modellere bakarak yapılan tahminler benim gözümde yok niteliğindedir.
Ama ben gördüğümü söylüyorum hocam yanii, saat akşam 6 civarında Anadolu yakası üzerinde mavi skala görüyorum bu mavi skala yağmur anlamına geliyor. Orada morluk görmem lazım ki kar var diyeyim.
Gfs ve ecmwf e göre kısa vade tahmini yapmak = Teslaya binmek
Akşam bende tahmin yayınlayayım normalde uzun vadeye bakıyorum ama kısa vade için akşam 10-11 gibi buradayım
TOGG fiyat performans ürünüdür. Tercih ederim. Yerli ve milli 🫡
İconda çok farklı değil hocam bak yanii
Akşam bende tahmin yayınlayayım normalde uzun vadeye bakıyorum ama kısa vade için akşam 10-11 gibi buradayım
Eline saglik simdiden hocam. Takipteyiz.
İconda çok farklı değil hocam bak yanii
İcona göre de yapmayacağım akşam görürsün yusuf
Mavi skala beni şüpheye düşürüyor ama umarım kar olur yanii..