- Resmi Gönderi
Şuraya ben bir şey ekleyeceğim
Modellerdeki yağış saatini örnek ecmwf 10:00 diyorsa biz onu 11:00 gibi hesap edelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuraya ben bir şey ekleyeceğim
Modellerdeki yağış saatini örnek ecmwf 10:00 diyorsa biz onu 11:00 gibi hesap edelim
UTC Zaten reis bilmeyen kaldımı bir kaç saat ilerde
3 saat ileride hocam 13:00 diyorsa 16:00 dır yağış saati.
UTC Zaten reis bilmeyen kaldımı bir kaç saat ilerde
Hatırlatma yaptım
3 saat ileride hocam 13:00 diyorsa 16:00 dır yağış saati.
Bende yağış anında 3 saati baz almam +1 saat-1 saat
Ben örtü bile göreceğimi düşünüyorum İstanbuldan 2 kat önde yağış konusunda gölcük.
Ben örtü bile göreceğimi düşünüyorum İstanbuldan 2 kat önde yağış konusunda gölcük.
Fazla havaya girmeyelim derim
İcon çok hoş gelir bana, mutlu eder beni haa yağışta öyle zayıf değildüür haa vallahi billahi örtü gördürür haa
Saat 19 civarı 850 hpa gfs-1-36.png
Yeni bölge sorumlumuz yetişiyor
Devam Yusuf
Yeni bölge sorumlumuz yetişiyor
Devam Yusuf
Yetişiyor derken asıl bölge sorumlusunun görevini anlık olarak üstlenmemden mi bahsediyorsun.
Yetişiyor derken asıl bölge sorumlusunun görevini anlık olarak üstlenmemden mi bahsediyorsun.
Hayir paylaşım ve takiplerinden dolayı sende yeni bölge sorumlusu potansiyeli gördü Baskan. Böyle devam et🫡
Hayir paylaşım ve takiplerinden dolayı sende yeni bölge sorumlusu potansiyeli gördü Baskan. Böyle devam et🫡
6 sene içerisinde bir şeyler kapacaktım zaten, uzun vade tahmini yapamam kısa vadede bir şeyler yaparım.
Ve Sahutt ve eren birilerinden kaptı bu işi ben yalnız başıma bir şeyler öğreniyorum.
Ve Sahutt ve eren birilerinden kaptı bu işi ben yalnız başıma bir şeyler öğreniyorum.
Herkesin kendine örnek aldigi kisiler vardır Yusuf. Önemli olan sürekli yeni bir şeyler öğrenmek. Kendine bir şeyler katmak.