Ben yinede inanmıyorum, birilerinin yardımı haricinde belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebilirsin.
O birileri nasıl öğreniyor peki
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen yinede inanmıyorum, birilerinin yardımı haricinde belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebilirsin.
Beyler siz neyi tartışıyorsunuz ?
Zaten öğrenen için öğreten olmalı kelime karşılığı olarak
Meteorolojiyi bulup kendi imkanlarıyla tahmin yapan kişiden başlıyor.
Beyler siz neyi tartışıyorsunuz ?
Zaten öğrenen için öğreten olmalı kelime karşılığı olarak
Öğrenmek çift taraflı bir eylem. İnternetten öğrenen de birinden öğreniyor sonuçta. Ortada tartışılacak bir şey var mı bilemedim😁
Belli olmaz da çok güçlü olmaz bence, soğuk ve rüzgar güçlü değil çünkü. Yaşayıp göreceğiz her şekilde:)
Harika görüp yaşama devrinden
Yaşayıp görme zamanı geldi
Sürpriz diye kavram olmasa, benimde 12-14 ocak sistemi için hiç umudum olmazdı.
%39
23ü icin mi ?
23ü icin mi ?
Evet
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar, bir zahmet olsun ki üçüncüsünde de kar zıplaya.
Yarın avrupa yakasında 0 rakımda saf kar yok anadolu yakasında yağış-sıcaklık çakıştığı zaman doğusu faydalanır onun dışında rakım sistemi gözüküyor.
Kar açısından en şanslı yerler akşam 5 ten sonra çekmeköy sancaktepe şile tuzla sultanbeyli beykozun bir kısmı tutacak yerler ise 200-400 rakım arası onun dışında görsel aslında yaşa gör sistemi tam belki bir sürpriz olabilir dek açısından.
Tahminci rolü ile ilk kısa vade tahmin
Yarın gece avrupa yakası sağlam yıldız sayacak anadoluda gerçi öylede havada bir kaç kar tanesi görmek fena olmazdı
Benim dediklerime gelmişsin işte. 🙃
Nasıl senin dediklerine geldim sen yağmur diyorsun ben kar diyorum tutması için rakım lazım soğuk girdiğinde yağış yok