- Resmi Gönderi
Diyagramin ilk yarısı graphe3_00000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDiyagramin ilk yarısı graphe3_00000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Vay vay vay
👏👏
28 29 u da takip edelim uzun vade demedengraphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
diksiyonları ne kadar da güzelmiş eski zamanın
28 29 u da takip edelim uzun vade demeden
Uzun vade
28 29 u da takip edelim uzun vade demedengraphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
21-22 side çok güzel sonrasını niye takip ediyorsun her türlü potansiyeli taşıyor o sistede.
21-22 side çok güzel sonrasını niye takip ediyorsun her türlü potansiyeli taşıyor o sistede.
Bence en iyi haliyle bile orta halli bir sistem, çok yükselmeye gerek yok fakat şu ortamda her türlü tatmin eder
Takip etmekte bir sakınca görmüyorum kendi adıma. Yakin vadeyi bir iki gündür değil uzun süredir takipteyim zaten 🙂
Bence en iyi haliyle bile orta halli bir sistem, çok yükselmeye gerek yok fakat şu ortamda her türlü tatmin eder
Ecwmf nin dün ve bugün verdiği dekleri görmedin mi orta halli sistem değil ortalamanın üstünde potansiyel taşıyor.
o tarihte Afrika konuşuluyordu bir ara ocak ayından vazgeçilmişti komple🫡
Gfsnin verdiğindende kar örtüsü çıkar.
Kar doğru düzgün 2 saat yağsın örtü olur zaten mesele o değil 🫡
Kar doğru düzgün 2 saat yağsın örtü olur zaten mesele o değil 🫡
Mesele neymiş. Kardan örtü dışında ne beklenir. Anlamadım 😅
Mesele neymiş. Kardan örtü dışında ne beklenir. Anlamadım 😅
Benim beklentim bu değil kardeşim Allah Allah. Ben potansiyel takip ederim.