Allah muhafaza bu sistemde giderse artık mgm nin günlük verilerini takip ederim
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Allah muhafaza bu sistemde giderse artık mgm nin günlük verilerini takip ederim
Bu sene yapılması gereken en doğru şey bu gibi duruyor
-
-
- Resmi Gönderi
ECMWF diyagrami iyi görünüyor
-
Baya sağlam dengeli gözüküyor inanalım mı ECM
-
4C0513F6-6038-4E7B-952F-FCF3ADAFD805.gifYağış kısmı dediğim gibi, 850 ortalaması tam 1 derece yükselmiş ( -7.6 -> -6.6 )wetterzantraleden kontrol ettim
-
mutabık olmamız için soğuk ve yağışın oturması lazım
-
İstanbul merkez için bu sistem de beklentim hala yok.500 hpa düzelirse birşeyler olur oturmayan çok şey var hala ecm yanıltmasın
-
İstanbul merkez için bu sistem de beklentim hala yok.500 hpa düzelirse birşeyler olur oturmayan çok şey var hala ecm yanıltmasın
Haklısın üstad bu haliyle rakım sistemi olur gibi sahil şeridi pencereden bakar yüksekler kartonu oynar
-
Haklısın üstad bu haliyle rakım sistemi olur gibi sahil şeridi pencereden bakar yüksekler kartonu oynar
Ben hava da kar görmeye razıyım bu sistem de sahil olarak.beklentimin seviyesini oradan anlayın 22 si için
-
İzobar sistemi diyorum ben bu sisteme.
-
bunyamin hoca bu sefer temkinli cm vermiyor oda modellere mesafeli yaklaşıyor sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
-
Ben hava da kar görmeye razıyım bu sistem de sahil olarak.beklentimin seviyesini oradan anlayın 22 si için
İnşallah kara gömülür kardan bıkarsınız buda benim duam olsun bu kış için hocam saygılar
-
İnşallah kara gömülür kardan bıkarsınız buda benim duam olsun bu kış için hocam saygılar
Ne olur sen haklı çık duaların ve isteğin umarım gerçekleşir
-
anlaşılan ayın son gününe kadar sistem beklentisi yok tahmincilerde
-