ECMWF soğuk çıktı. Yine de ısrarı takdire şayan.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
ECMWF soğuk çıktı. Yine de ısrarı takdire şayan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soğuk sıcak hikaye bence, ana çıktı ne gösteriyorsa o oluyor. Bütün modeller için geçerli.
-
Soğuk sıcak hikaye bence, ana çıktı ne gösteriyorsa o oluyor. Bütün modeller için geçerli.
Çok gördüm ortalama kovalarken ana çıktının tüm diyagramı aşağıya yukarıya savurduğunu. Bir de bu kadar istikrarlıyken son derece katılıyorum
-
- Resmi Gönderi
Soğuk sıcak hikaye bence, ana çıktı ne gösteriyorsa o oluyor. Bütün modeller için geçerli.
Bemde hep hayret etmişimdir
Bu soğuk çıktı ana senaryoya yansıdı diyelim
Senaryoların içindeki kaçın senaryo oda atılırsa
İkna olurum
Iskandinav YB sana duyurulur
-
- Resmi Gönderi
Çok gördüm ortalama kovalarken ana çıktının tüm diyagramı aşağıya yukarıya savurduğunu. Bir de bu kadar istikrarlıyken son derece katılıyorum
Aynen öyle kardeşim.
-
- Resmi Gönderi
Bildiğim kadarıyla, senaryolar ana çıktının sapma oranları, ana çıktının o senaryolara evrilme ihtimali var. Böyle daha anlaşılır oldu sanırım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kara delik vermiş
-
Valla ne yalan söyleyeyim, kendi adıma Ecm'in de bozmasına çok üzülmedim, Şubat'ta bir yapsın pir yapsın. Mesela somstr dönüşü olabilir
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kara delik vermiş
Cuma günü oraj var gibi sanki
-
Cuma günü oraj var gibi sanki
şimdilik zayıf abi
-
- Resmi Gönderi
Hafta sonu soğuk günlerimize bir hafta daha ekleniyor
-
ECMWF 27'sinde havanın soğuyacağına ikna olmuş görünüyor. 21'ini tamamen kaçırmayalım da yukarıdaki senaryolar gibi😅
-
Sakince takibe devam. Bu hafta sonu hiçbir şey olmasa da bir şeyler olacak gibi...
-
Sakince takibe devam. Bu hafta sonu hiçbir şey olmasa da bir şeyler olacak gibi...
Bu kışın mottosu ''Hiçbir şey olmasa da bir şeyler olacak''
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Poyrazlı -7 verdi şakır şakır yağmur maalesef
-