Oralar çok fena ya 2022 de o park gibi yer varya son duraktaki orda belime kadar kar geldigini bilirim 1.81 boyumla
Burada en son 2015 yılbaşı sistemini yaşamıştım, muazzamdı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOralar çok fena ya 2022 de o park gibi yer varya son duraktaki orda belime kadar kar geldigini bilirim 1.81 boyumla
Burada en son 2015 yılbaşı sistemini yaşamıştım, muazzamdı.
Pazartesi günü rüzgar poyraz fakat 500 hpa pazar gününe göre 2 kat daha güçlü full yağmur olmaz gibi geliyor bana.
İSTANBUL
Pazar akşam saatlerinden itibaren pazartesi öğlen saatleri aralıpında yağış alan yerlerde kky ve kar yağışı görülecek.
Bu gece İstanbul da bir ihtimal kar görebiliriz
Bu gece İstanbul da bir ihtimal kar görebiliriz
gece 3te yatıyorum yetişir mi??
gece 3te yatıyorum yetişir mi??
Bence ara ara bakabilirsin kar için bekleme yatmıyorsan arada dışarı bakmak lazım
Yarın yerine bugün güncelleme yapıyorum son icon(hd) verilerine göre istanbulda tutucu kar maalesef yok .
Gfs modelinde ise -8 verdiği ortalama bu akşam itibarı ile zayıflamış bulunmakta ecmwf de ise zaten ortalamada -8 yoktu o yüzden çokta heveslenmemek gerek şahsen ben icona güveniyorum modeller arasında yine farklar mevcut ecmwf 1 cm lik örtü veriyor il geneline,gfs ise bölgesel olarak çimler tutabilir demiş.
İcon modelinde ise havada görseniz şükredin
Ben gfs ile ecmwf modellerini kaale almıyorum ikisininde çözünürlüğü icona göre kötüler orta ve uzun vadede bakılabilir.
Şahsen graupel geçişleri,üstünüze düştüğünde anlık eriyen kar taneleri görebilirsiniz tutucu kar beklemiyorum 0 rakımda ,200 rakım ve üzerinde tutar.
Şimdi sana ne diyim eline sağlık diyorum
Şimdi sana ne diyim eline sağlık diyorum
Camiadan farklı bir şey yazmışım yusufun dediğine göre, herhalde herkes örtü bekliyor
Camiadan farklı bir şey yazmışım yusufun dediğine göre, herhalde herkes örtü bekliyor
Örtümü çok meraklısına örtü . yada yaşça küçük olan kardeşlerimiz zamanında bizde o yaşlarda olduk cam sokak lambası bir kaç tane kar görür sevinirler aynen bizim 8 -15 yaşlarımızda yaptığımız gibi
O kadar cılız soğuklar yaşadık ki bu tarihe kadar, Karadeniz' i bile normallerine çekemedik. Elimizde son kalan kalelerden biri de Karadeniz' in normaller üstü sıcaklığı. Şubat ayında alacağımız ortalama sistem bile kar yağışları açısından büyük fark yaratır İstanbul için. 28-31 Ocak arası yaşayacağımız mini sistemde de yağışlar modellerin öngördüğünden daha fazla gerçekleşebilir deniz suyu anomalisini baz alırsak.
28-31 Ocak arası yaşayacağımız mini sistemde de yağışlar modellerin öngördüğünden daha fazla gerçekleşebilir deniz suyu anomalisini baz alırsak.
İnşaallah ustam,,eline sağlık 👏