mgm pazartesi için kombo vermiş
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
mgm pazartesi için kombo vermiş
O zaman takip delisi oluruz Aman nazar değmesin lütfen
-
Yarın yerine bugün güncelleme yapıyorum son icon(hd) verilerine göre istanbulda tutucu kar maalesef yok .
Gfs modelinde ise -8 verdiği ortalama bu akşam itibarı ile zayıflamış bulunmakta ecmwf de ise zaten ortalamada -8 yoktu o yüzden çokta heveslenmemek gerek şahsen ben icona güveniyorum modeller arasında yine farklar mevcut ecmwf 1 cm lik örtü veriyor il geneline,gfs ise bölgesel olarak çimler tutabilir demiş.
İcon modelinde ise havada görseniz şükredin
Ben gfs ile ecmwf modellerini kaale almıyorum ikisininde çözünürlüğü icona göre kötüler orta ve uzun vadede bakılabilir.
Şahsen graupel geçişleri,üstünüze düştüğünde anlık eriyen kar taneleri görebilirsiniz tutucu kar beklemiyorum 0 rakımda ,200 rakım ve üzerinde tutar.
Bende zaten sahiller için havada kar bekliyordum ekstra bir iddiam olmadı.
-
Ama ben 100 rakıma yakın olduğum için (97) beklentim biraz daha fazla konumum adına. Ama maalesef pazartesi sabahı yağmur olacağından dolayı örtü görsem dahi çok kısa yaşayacağım o anı
-
Poyrazın olduğu, soğuğun dahi zor girdiği sistemden beklentim yok çatılar arabaların üstü belki tutar
Onuda zaten Kasım'da görmüştüm
-
Poyrazın olduğu, soğuğun dahi zor girdiği sistemden beklentim yok çatılar arabaların üstü belki tutar
Onuda zaten Kasım'da görmüştüm
Eren kardan değil graupelden felan bahsediyor daha da beter onun tahmini.
-
İcon hala neden doğru düzgün vermiyor anlamış değilim.İnş Yanılır.
-
Karayel yıldız olduğunda belki birşeyler alırım benim konum Karayelli sistemlerde fena değil
-
Eren kardan değil graupelden felan bahsediyor daha da beter onun tahmini.
Yok kar var ama 2-3 saat için şartlar uygun sonrası yağmur
-
Yok kar var ama 2-3 saat için şartlar uygun sonrası yağmur
Ne senin dediğin ne benim dediğim olacak yanii,
-
- Resmi Gönderi
Ne senin dediğin ne benim dediğim olacak yanii,
Kocaeli 300 rakıma çık Yusuf, 20-25 cm görürsün.
-
Kocaeli 300 rakıma çık Yusuf, 20-25 cm görürsün.
Evimin önünde yağmasından daha zevk alıyorum abi, bir yerlere gidip orada kar görmek evimin önünde görmek kadar zevk vermez.
-
- Resmi Gönderi
Evimin önünde yağmasından daha zevk alıyorum abi, bir yerlere gidip orada kar görmek evimin önünde görmek kadar zevk vermez.
Güzel yağış var Yusuf o yüzden dedim. Yoksa bende senin gibiyim evimin önüne yağmasını tercih ederim. Ama imkanın varsa diye söyledim.
-
Güzel yağış var Yusuf o yüzden dedim. Yoksa bende senin gibiyim evimin önüne yağmasını tercih ederim. Ama imkanın varsa diye söyledim.
Ben 96 rakımdayım bir şeyler olur herhalde.
-
- Resmi Gönderi
Ben 96 rakımdayım bir şeyler olur herhalde.
En fazla kky olur Eren'in dediği gibi 2-3 saat uygun görünüyor.
-