- Resmi Gönderi
Istikamet bizim ora olur mu abi yakın zamanda beni de alın 🫡
Oraya geçerseniz karşıya geçip beni de alın erdal ın tam karşı tarafında oturuyorum
Ne diyorsun bu durum hakkında
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIstikamet bizim ora olur mu abi yakın zamanda beni de alın 🫡
Oraya geçerseniz karşıya geçip beni de alın erdal ın tam karşı tarafında oturuyorum
Büyük bir buluşma olacak ölmezsek her halde
Maalesef 2018 den beri bu forumda olmama rağmen hiç birinizle yüz yüze buluşamadım Whisper dayımla buluşmak için fırsatım vardı ama olmadı, bakalım ne zaman nasip olur...
valla ben herkesle buluşup görüşmek isterim çok mutlu olurum yani hatta biyerde kamp şekli bisey yapsak çok güzel olur bence ailesi olarak
valla ben herkesle buluşup görüşmek isterim çok mutlu olurum yani hatta biyerde kamp şekli bisey yapsak çok güzel olur bence ailesi olarak
yaz mevsiminde olur kamp kışın zor olur
yaz mevsiminde olur kamp kışın zor olur
Kışın kamp yapmak bence daha zevkli düşünsene gündüz sis basmış ve uzaklardan uğultuları geliyor..
Kışın kamp yapmak bence daha zevkli düşünsene gündüz sis basmış ve uzaklardan uğultuları geliyor..
Cesareti olanı beklerim bana uyar
Cesareti olanı beklerim bana uyar
azdan az çoktan çok gider abi ne zaman yapiyoruz😁
azdan az çoktan çok gider abi ne zaman yapiyoruz😁
Vallahi bilmiyorum olmaz bence
Karavan lazım bize o zaman.
Meteorolojiyi seven, doğayıda sever kışın yükseklere çıkıp sisli alanda kamp yapmak, güzelim kamp ateşinde ısınıp yemek pişirmek ve oradaki manzarayla beraber yemek yemek hayalim.
Tamda ismimin hakkını vermeme ne denir peki???
Fuşşşşşşşşş😅😅😅😅
Nerede neden bize demedin kamp filan
Abi kusura bakma mesajı yeni gördüm 😅
Anlık gelişti abi kuzenimin baba tarafından kuzeni bu işlere meraklı bizide aldı, maltepedeyiz
4ten sonra şartlar daha uygun kar için ancak il genelinde gözükmesi zor