Üst seviye rüzgarı poyraza döndü. Bu saatlerden itibaren kütlelerin yönü şehir merkezine doğru. İlk etapta boğaz ve Anadolu yakası ilk kütleleri karşılayacak. Gece yarısından itibaren Avrupa yakası da kütlelerden etkilenecek.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
konumuz sultanbeyli an itibariyle başladı
Gözün aydın kardeşim.
-
Hava 5 derece graupel yağdı
-
Üst seviyede rüzgar düzenli olarak aynı yönde esiyorsa iyi
-
Hava 5 derece graupel yağdı
Üst seviye soğuk ve dew point neredeyse il genelinde - li değerlerde Eren. Nem biraz yükselirse graupel arası lapa kar yağışı da görülür kütle yakalayan yerlerde.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
pendik kısa süreli grapuel yağdı
-
Esenlerde yıldız sayıyorum az daha batılı olsa keşke
-
Araba üstleri tutmuş birazcık gülsuyunda
-
Mgm Wrf' sinin toplam yağışı. Kar değerlerindeki sıcaklıkla ne kadarı çakışacak yaşayıp göreceğiz artık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Esenlerde yıldız sayıyorum az daha batılı olsa keşke
Biraz yağdı sen görmedin galiba şimdi yağmur var
-
Üst seviye soğuk ve dew point neredeyse il genelinde - li değerlerde Eren. Nem biraz yükselirse graupel arası lapa kar yağışı da görülür kütle yakalayan yerlerde.
Yarında 0 ve altını görebilsek iyiydi ancak 1 ve üstünde genelde
-
Yağış, 500 hpa ve nemlilik bakımından yarın en uygun saatler öğleden sonra başlıyor. Çok fazla beklentiye girmeden herkes nasibine düşeni beklesin en iyisi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
wrf ye göre yarın boğaz hattı en güzel yağış alan yer olacak wriscuttern Sarp Özdoğan ve benim dışımda boğaz hattında oturan arkadaşlar varsa yüksek bir yere çıkarsa sağlam kar görebilirler.
-
Yüksek alçak ayırt etmedi Fatih'te 20 rakımda bile tutmuş
-
-