- Resmi Gönderi
Küstüm ben Izlanda halen yağmur var
Böyle sistemlere tepki koydum artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKüstüm ben Izlanda halen yağmur var
Üstad jules verne sisteminde coşarsın üzülme
Olması gereken oldu reis saatlik görsel şov yarın daha şanssız oluruz gibi kar yok graupel devam
Üstad jules verne sisteminde coşarsın üzülme
Onada küstüm
İl geneli dewpoint 0 altında oldugundan güzel yağış aldık en azından yarın buda elimizden kayıyor ve -7 nin altına düşüyor sıcaklık.
Yağmurla karışık yağmur devam
yarın 4 ten sonra radardaki dek hattını takip edelim
Üst seviye poyraza döndü
Konumumda da yağmur, graupel ve kky dönüşümlü bir yağış var. Sıcaklık o kadar geberik ki atmosfer bile ne vereceğini şaşırmış durumda.
Konumumda da yağmur, graupel ve kky dönüşümlü bir yağış var. Sıcaklık o kadar geberik ki atmosfer bile ne vereceğini şaşırmış durumda.
Hava açsada ikilemde kalmasak
ataşehir anlık kky graupel kar dolu her şey karışık yağıyor, gök gürültüsü eşliğinde 😄
Thundersnow ⚡️❄️
Anadolu Yakası yükseklerinde olan var mı? Güncel ~50 rakımda hafif yağmur var(dı), Bahçelievler.
Şu saat itibari ile karadeniz nemi şehirin kuzeyinden giriş yapmaya başlayacak.Anlık olarak sıcaklık ve nem artışı ile beraber sahil ve yakını yağmur zaman zaman kky ile devam edecek.Nem etkisi ile ısınma kaçınılmaz olacak yapacak birşey yok.yarın sürpriz olursa anlık yine takip edilir.Benim bahsedilen kar örtüsü miktarı beklentim yok istanbul içi için.Aydos falan hariç.
0 rakımda kar bekleyenleri hadi anlarımda hem saf kar hem örtü bekleyenler gerçekten kısa vade yorumlamasını araştırsın