- Resmi Gönderi
0 rakımda kar bekleyenleri hadi anlarımda hem saf kar hem örtü bekleyenler gerçekten kısa vade yorumlamasını araştırsın
Bakalım gece ve yarın ne olacak Eren.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur0 rakımda kar bekleyenleri hadi anlarımda hem saf kar hem örtü bekleyenler gerçekten kısa vade yorumlamasını araştırsın
Yağmur olur reis
Kar sınırı güncel olarak 150 metre civarı görünüyor. Kameralardan takip ediyorum. Daha alçağı için ancak yağış artarsa bir şeyler görünür herhal🙄
Kar sınırı güncel olarak 150 metre civarı görünüyor. Kameralardan takip ediyorum. Daha alçağı için ancak yağış artarsa bir şeyler görünür herhal🙄
Artık 200 metrede de kaliteli olmaz salı günü akşam yağış yakalanırsa güzel olur
Artık 200 metrede de kaliteli olmaz salı günü akşam yağış yakalanırsa güzel olur
Aydos yıkılıyordur sanıyorum yine de:) (500 metre civarında gerçi, bir zahmet yıkılsın) 200 metre üstü İstanbul'da çok az yer var. Hayırlısı artık
Aydos yıkılıyordur sanıyorum yine de:) (500 metre civarında gerçi, bir zahmet yıkılsın) 200 metre üstü İstanbul'da çok az yer var. Hayırlısı artık
Dewpoint 1 den fazla 850 de -6 var rüzgar poyraz
Poyraz ekstrem soğuk olmadıkça yaramıyor bize ya, bolca 🌧️ yiyoruz
Keşke rahat ulaşılabilir bir tepemiz olsa 400+ metrede
Burası 100 metre civarı bu arada:
Kaynak: https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/
Poyraz ekstrem soğuk olmadıkça yaramıyor bize ya, bolca 🌧️ yiyoruz
Keşke rahat ulaşılabilir bir tepemiz olsa 400+ metrede
-9 ile yıldız olsa idi keşke her yer nasiplenirdi ancak yinede graupel yağması bile heyecanlandırdı anlık buz örtüsü
Anadolu Yakası yükseklerinde olan var mı? Güncel ~50 rakımda hafif yağmur var(dı), Bahçelievler.
390 metredeyim çekmeköy pendik civarındaki bant sıyırdı
Şanssızlık desene.
DEK sevmiyorum bu yüzden
Hiç yüzüm gülmedi DEK sistemlerinde 🥲
Bazen Tek gelir, bazen de Dek, hiç olmadık anda bazen de Denk gelir bilinmez.
Burada birisi kar görecekse o da sen olacaksın sanıyorum wriscuttern 😁 390 metre hayal İstanbul'da gerçekten. Bembeyaz bir sabaha uyanman dileğiyle...
Paşaköy civarında arabaların üstü 1 parmak vardı,samandıra sancaktepe birşey yok. Aydosun yarısına kadar birşey yok ,üstü sisten çok gözükmese de hafif beyazlık mevcut.
Akşam Paşaköy 330m tepeye çıkıcam nasipse.)