- Resmi Gönderi
Yağmur izliyordur
Az da ben izleyim bari
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağmur izliyordur
Az da ben izleyim bari
Belli bir dbz aralığına kadar yağmur, o dbz aralığını geçtikten sonra kar oluyor.
Az da ben izleyim bari
Bende sulu yağmur izliyorum.
Ne var yani Avrupa yakasınada ver Kocaeliye de ne ayrımcılık yapıyorsun atmosfer...
Ne var yani Avrupa yakasınada ver Kocaeliye de ne ayrımcılık yapıyorsun atmosfer...
Rüzgara söyleeee...
Birde ben bu dek mekanizmasını beğenmedim evet büyük büyük geliyorlar ama çok uzak mesafeli ve benzer rotalardan geliyorlar. Sırf bu yüzden dün akşam toplasan 15 dakika kar görmüşümdür.
Birde ben bu dek mekanizmasını beğenmedim evet büyük büyük geliyorlar ama çok uzak mesafeli ve benzer rotalardan geliyorlar. Sırf bu yüzden dün akşam toplasan 15 dakika kar görmüşümdür.
Poyraz sana yaramaz Yusuf.
Poyraz sana yaramaz Yusuf.
Batı karadenizden gelişip poyraz yönüyle esen rüzgarla kesintisiz yağış aldığım sistem vardı hangi yıldı unuttum.
Batı karadenizden gelişip poyraz yönüyle esen rüzgarla kesintisiz yağış aldığım sistem vardı hangi yıldı unuttum.
500 hpa -42 850 hpa -10 -11 olursa olabilir.
500 hpa -42 850 hpa -10 -11 olursa olabilir.
2021 şubattı sanki ama emin değilim
Bende sulu yağmur izliyorum.
Geceden beri gelen kütleler ile 2 yıl sonra 2-3 cmde olsa katur kutur karda yürüdüm. Telefon arka kameram gece hiç çekemediği için maalesef görüntü atamıyorum ☹️
Geceden beri gelen kütleler ile 2 yıl sonra 2-3 cmde olsa katur kutur karda yürüdüm. Telefon arka kameram gece hiç çekemediği için maalesef görüntü atamıyorum ☹️
Arka kamera bozuk mu? Geçen çok iyi diyordun?
Arka kamera bozuk mu? Geçen çok iyi diyordun?
Abi sen muhtemelen yanlış anladın 😀
6S arka kamerası özellikle gece çekimde çok kötü umarım bir sonraki sistemde telefonu değişmiş olurum 😢
Abi sen muhtemelen yanlış anladın 😀
6S arka kamerası özellikle gece çekimde çok kötü umarım bir sonraki sistemde telefonu değişmiş olurum 😢
Hatlar karıştı, Yusuf yazdı zannettim
15 pro Max yada S23 ultra nasip olsun inşallah.