330m yukseklıkte akşam Sultanbeyli tepede bile 5-6 cm kar vardı buzlu kar kalitesi düşüktü.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçen sene bu zamanlar kaçmış biliyor musunuz ?
%28
-
Bol yağışlı bir kış geçiriyoruz orta halli 5-15 cm kar bırakacak bir sistem gelse muazzam bir kış olur
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Turuncu senaryo fena değilmiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Vay vay İstanbul neeeeerdeennn nereye kadar geldin bir kar uğruna 2 buçuk ayımız feda olacak...
-
Şimdi diyagrama göre 3 Şubatta kar ihtimali %3 ama 8 subattada %3 😂
-
- Resmi Gönderi
Bol yağışlı bir kış geçiriyoruz orta halli 5-15 cm kar bırakacak bir sistem gelse muazzam bir kış olur
100 olur barajlar sağlam karlı bir sistem gelirse
-
6-7 şubatta hava iyice ılıyacak gibi.
-
Kasım diyagramı sandım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamda nisan ortası diyagramı
-
Kasım diyagramı sandım
Tam olarak bu
-
Bu saatten sonra 850hpa -12 ve altı olmadığı sürece beklentiye girmem. Özellikle siklonik sistemlerde -10 civarı yetersiz kalıyor konumumda, 2021 Şubat büyük bir ders olmuştu bana.
Olmadı gene kuzene kaçarım orada kafa rahat kar yağmaya başladığı gibi tutuyor 😅
-