-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
Karayel olmalı, veyahut Sibirya kökenli soğuk olabilir 500 hpa çok kuvvetlidir düşey hız çok kuvvetli olabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
Karayel olmalı, veyahut Sibirya kökenli soğuk olabilir 500 hpa çok kuvvetlidir düşey hız çok kuvvetli olabilir.
-4 te nasıl kar yağdığını açıklayacak var m
Sibirya'dan minik bir ull koptu -20 çekirdekli
Sibirya'dan minik bir ull koptu -20 çekirdekli
+ karayel olmuş - 4 te örtülü kar mümkün.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bu şehir -2 ile örtü almış şehir her şey mümkün. Yeri gelir -12 ile 1 cm tutar yeri gelir -2 ile 10 cm 🥵
Çok fazla video yok maalesef, bulabildiğin en alçak rakımlı yer bu videoda
Çok fazla video yok maalesef, bulabildiğin en alçak rakımlı yer bu videoda
Küçükçekmece örtülü kar aldıysa her yer alır hocam
Küçükçekmece örtülü kar aldıysa her yer alır hocam
O yüzden bu videoyu seçtim 😅
Elimde fotoğraf olsa keşke hatırladığım kadarıyla konumumda çok güzel örtü oluşmuştu bu sistemde
Karayel Esenleri Avrupa yakasının diğer ilçelerine göre daha soğuk tutuyor bu yüzden seviyorum
Anadolu yakasında ise özellikle Çekmeköy Ataşehir civarı Karayel etkili olduğunda soğuk oluyor
Maşallah dümdüz
Gene ötelenme ve sınırda soğuma
keşke kışa en baştan başlasak bu karsızlık olmasa kasım ayında kar yağdığı zamana geri dönsek
İlk defa Aralık ve Ocak ayını geçen Kasım ayı gördüm
herkese günaydın uzun zamandır girmedim foruma bildiğiniz üzere malum afrika bizimle bakasım gelmedi açıkçası modellere bu kış bana 2012 hatırlattı sıcak bir ocak ortalamanın üzerinde şubat desen öyle yalnız bu ayda aldığımız güzel bir sistemle kapatmıştık kışı umarım bu senede öyle olur herkese iyi hafta sonları