- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Diyagramda pek hareketlilik görünmüyor
-
Diyagramda pek hareketlilik görünmüyor
Diyagram sonunda 850 hpa da düşüşler var, az veya çok bir şey olur o tarihlerde.
-
Gfs (şuan için) 17-19 eylül arası 24 derece altı sıcaklık öngörmüş Eren bu konudaki fikrin nedir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
8 eylülde sıcaklıkların düşüşe geçmesiyle birlikte İstanbul, Kocaeli, Balıkesir bandırma civarları ve Trakyanın kuzeyinde hafif, etkisiz sağanaklar görülecektir.
Gfs (şuan için) 17-19 eylül arası 24 derece altı sıcaklık öngörmüş Eren bu konudaki fikrin nedir?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Daha çok var
-
Daha çok var
Şimdiden Twitterda benim sistem konuşulmaya başladı.
-
- Resmi Gönderi
Şimdiden Twitterda benim sistem konuşulmaya başladı.
Hangi sistem Yusuf?
-
Hangi sistem Yusuf?
Ay ortası ve sonrası ülkemizi ziyaret edebilecek ilk kuvvetli serin hava. 25 derece altına inebiliriz veya belki daha fazlası olur vade uzun olduğu için ayrıntıları göremiyoruz.
-
- Resmi Gönderi
Ay ortası ve sonrası ülkemizi ziyaret edebilecek ilk kuvvetli serin hava. 25 derece altına inebiliriz veya belki daha fazlası olur vade uzun olduğu için ayrıntıları göremiyoruz.
Hayırlısı olsun bakalım.
-
- Resmi Gönderi
selamın aleyküm kuryeliğe başladım bu hafta yağmur durumu nedir ataşehir civarında bilgi verebilir misiniz? mgm çok değişken dün 5 gün yağmur gösteriyordu bugün 3 gün
-
- Resmi Gönderi
selamın aleyküm kuryeliğe başladım bu hafta yağmur durumu nedir ataşehir civarında bilgi verebilir misiniz? mgm çok değişken dün 5 gün yağmur gösteriyordu bugün 3 gün
Aleykümselam, hayırlı olsun işin abisi..
Bakar yazar arkadaşlar inşaallah
-
Anlık sarıyer 19.5 derece
-