- Resmi Gönderi
19 Aralığa 1 tane kar tanesi bile denk gelse ne güzel olur. Doğum günümde kar görme hayalimi gerçekleştirmiş olurdum
2017 dedin o gelecek konu açtık adını verdik
Şimdi 19 Aralık’ta diyorsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur19 Aralığa 1 tane kar tanesi bile denk gelse ne güzel olur. Doğum günümde kar görme hayalimi gerçekleştirmiş olurdum
2017 dedin o gelecek konu açtık adını verdik
Şimdi 19 Aralık’ta diyorsun
Gfs İstanbul Diyagramı.
Sağlam yağış var. Baya ıslandım bu akşam 🌧️
İyi akşamlar onumuzdeki ayın 13-14 ünde gelecek olan sistem ve takip eden haftada kar ihtimali var mı İstanbul için
İyi akşamlar onumuzdeki ayın 13-14 ünde gelecek olan sistem ve takip eden haftada kar ihtimali var mı İstanbul için
Şuanlık pek yok gibi ne yazıkki çok doğuda kalıyor sistem orta ve doğu Karadeniz şehirlerine yarayacak gibi
Küçükçekmece olarak iyi yağış aldık, Suya ihtiyacımız var.
Küçükçekmece olarak iyi yağış aldık, Suya ihtiyacımız var.
Esenler de yağmuru dolu dolu yaşadık !
Uzun vade ateş ediyor 😎
İstanbul'un doğusu kar yağışlı
Yılbaşına hamağı kuruyor muyuz hocalarım ha gayret Sinan Eren Estimator wriscuttern Whisper Sistemci5534 Zonguldakli67 UsTaD CAN ANALİZCİ THE_AZOR cografyaciburak Angora Polis01 Sahutt Pandora Snow Hound tüm hocalarıma ustalarıma selam olsun unuttuğum varsa kusura bakmayın bu sene herşey çok güzel olacak hep beraber burdayız birlikte
Yılbaşına hamağı kuruyor muyuz hocalarım ha gayret Sinan Eren Estimator wriscuttern Whisper Sistemci5534 Zonguldakli67 UsTaD CAN ANALİZCİ THE_AZOR cografyaciburak Angora Polis01 Sahutt Pandora Snow Hound tüm hocalarıma ustalarıma selam olsun unuttuğum varsa kusura bakmayın bu sene herşey çok güzel olacak hep beraber burdayız birlikte
Aleykumselam, inşaallah abim inşaallah