Bir sorum olacak. Abd'ye ciddi bir sistem inişi olduğu zaman bize de ciddi bir sistem inme ihtimali oluyor mu. Ben tam tersi işlediğini hatırlıyorum.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
CAN -
19 Ocak 2020 21:14 -
Kapalı
-
-
Bir sorum olacak. Abd'ye ciddi bir sistem inişi olduğu zaman bize de ciddi bir sistem inme ihtimali oluyor mu. Ben tam tersi işlediğini hatırlıyorum.
Ben de tam bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, net olarak kanıtlanmasa da ABD'nin doğusu ile korelasyon içindeydik
-
ECMWF diyagramı ile beraber iyi geceler. Model konusunda paylaşım yapan Athena ya buradan eline sağlık diyorum
-
- Resmi Gönderi
Abd ile doğrudan bir korelasyon kurmak değilde dolaylı etkisi olarak bir soğuk veya oraya gelen soğuk yapısı geliş yönü ve hangi hareketle geldiği genel ülkelerin coğrafyasını etkileyeceği için etkisi illa ki vardır ama bu doğrudan etki edeceği anlamı bence taşımaz uzman arkadaşlar illa ki daha bilimsel bir açıklama yapacaklardır soruna
-
-
Galiba İstanbul özelinde bu sene de kar goremeyecegiz gibi gelmeye başladı :((
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram toparlanmaya devam ediyor çok güzel bir gelişme
-
15. senaryo gibi gelse günlerce en yüksek sıcaklık -2 derecenin altında olur
-
15. senaryo gibi gelse günlerce en yüksek sıcaklık -2 derecenin altında olur
Tek hayalim be hocam her gece dua ediyorum öyle olsun diye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu gece yine sabahki gibi sağlamından ayaz olabilir dikkat edelim
-
Öğle diyagramı daha güzeldi. Ortalama artmasından ziyade -10 hattına sınır çekmiş sayılır senaryolar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Öğle diyagramı daha güzeldi. Ortalama artmasından ziyade -10 hattına sınır çekmiş sayılır senaryolar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tabii ki buna takılmamak gerek. Ana senaryo ve kontrolün ısrarı bizim için daha önemli. Senaryolar, diyagramlar daha çok takla atar
-
Ben tahminci değilim abi anlıkçıyım 🤪🤪
-