- Resmi Gönderi
Ben tahminci değilim abi anlıkçıyım 🤪🤪
Bende Mistikim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen tahminci değilim abi anlıkçıyım 🤪🤪
Bende Mistikim
Hocam diyagram gün geçtikçe yükseliyor
Hocam diyagram gün geçtikçe yükseliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sabah daha kötüydü şu an biraz daha iyi
Soğuk bir İstanbul'dan herkese iyi haftasonları diliyorum.
GEM diyagram ortalaması -5 istanbul için.
Bize bu lazım Çağrı Erdal 2021 arşivimden, şimdi tekrar bakınca muzzam bir potansiyeli rakım sistemi olarak yaşamışız
Bize bu lazım Çağrı Erdal 2021 arşivimden, şimdi tekrar bakınca muzzam bir potansiyeli rakım sistemi olarak yaşamışız
Rakım 100 ve üzeri için çok güzel bir sistemdi. Kocaeli için son 10 yılın efsanesi idi. Umut veren, sistem alacaksınız diyen diyagram budur. Bir hafta önceden kar oranları %80 ve üzerinde.
Abi o sistem efsaneydi ya rakımım 40 metre civarı ama boş arsada 40-50 cm kar vardı.Tipiden karşımdaki apartman gözükmüyordu.Ah ah nereden nereye be şimdi yağmur bile zor yağıyor.
Bu radar görüntüsü de o sisteme ait.Konumuma sürekli açık yeşil-sarı ekolu dekler vuruyordu.
Benim konumumda kötü bi sistemdi. Sistemin son sabahı vortexten parçalar gelmese tamamen fiyasko olurdu. Sistemin son gününe kadar yerde örtü yok denecek kadar azdı.
Genede her anıyla güzel bir sistemdi ancak 2021 diyince aklıma ilk gelen sistem 17 Ocak olarak kaldı
( Ocak sistemi şehrin batısında neredeyse örtü yapmamıştı diye hatırlıyorum )
Bu sistemin ilk diyagramları fenaydı Trakya'ya 850 de -28 veren senaryo görmüştüm
Bu sistemin ilk diyagramları fenaydı Trakya'ya 850 de -28 veren senaryo görmüştüm
Keşke hocam keşke
2021 de kağıthane seyrantepedeydim rakım 100-200 arası bişeydi ve parklarda 25-30 cm kar vardı yollarda da bilek boyuna yakındı