Bu sene gerçekten garip geçiyor.Kasımda bile kar yağdı koskoca ocakta yağmayacak gibi.Valla şaka gibi.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
CAN -
19 Ocak 2020 21:14 -
Kapalı
-
-
Bu sene gerçekten garip geçiyor.Kasımda bile kar yağdı koskoca ocakta yağmayacak gibi.Valla şaka gibi.
Ocak gitti zaten şu anda şubat ilk haftaya kadar bir şey yok
-
Ocak gitti zaten şu anda şubat ilk haftaya kadar bir şey yok
Şaka maka kış mevsimi sadece kasımda olacak gibi.Geçen sene de kasımda yağdı başka yağmamıştı sonra bu sene de aynı gidiyor.
-
Sinan üstat şubattaki sistemi iple çekiyorum bu kış kışa benzemiyor yaw
-
Şaka maka kış mevsimi sadece kasımda olacak gibi.Geçen sene de kasımda yağdı başka yağmamıştı sonra bu sene de aynı gidiyor.
Ben zaten artık kasımda kar yağan kıştan ümidim keseceğim bu kadarı olmaz gerçekten
-
- Resmi Gönderi
artık zonal rüzgar ao nao mjo falan hikaye oldu resmen 2 haftada bu kadar oynak olmamalı bunlar ortalama baz alınarak yapılan çıktılar
-
- Resmi Gönderi
artık zonal rüzgar ao nao mjo falan hikaye oldu resmen 2 haftada bu kadar oynak olmamalı bunlar ortalama baz alınarak yapılan çıktılar
Birgün bunların açıklanması yazmam gerekecek bekliyorum kısa öz not ekliyim küresel ısınma ile alakası yok bunların değişkenliğinde bunu bilmek gerekli tahmin tutmadı küresel ısınma bahanesi olmaz bu yazım buradaki topluluk için değil başka platformlara .
-
- Resmi Gönderi
Birgün bunların açıklanması yazmam gerekecek bekliyorum kısa öz not ekliyim küresel ısınma ile alakası yok bunların değişkenliğinde bunu bilmek gerekli tahmin tutmadı küresel ısınma bahanesi olmaz bu yazım buradaki topluluk için değil başka platformlara .
Bundan 150 yıl önce daha fena sıcaklar ve yağışlar oluyordu anlamadığım son zamanlarda ne oldu da bu kadar abartılmaya başlandı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nisan diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nisan diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İyi iyi kışa 7 ay kalmış az sabır edelim
-
İyi iyi kışa 7 ay kalmış az sabır edelim
7 ay sonra kar yağacağı kesin olsa bu kışı kapatmayı göze alırım
-
Aramızda kalsın 2025-2026 kışını kazanıyoruz
-
:kusma: :kusma:
-
:kusma:
-