Şu -15’e giden senaryoyu kim paylaşır bizimle 🫡
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
CAN -
19 Ocak 2020 21:14 -
Kapalı
-
-
Şu -15’e giden senaryoyu kim paylaşır bizimle 🫡
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yok bu bizim senaryo, ben kar kış için dedim ☀️
-
:kusma: :kusma:
Nisan ayı diyagramı. 2007 kışıyla yarışıyoruz. Bakalım hangisi daha rezaletti diyeceğiz kış sonu.
-
- Resmi Gönderi
İçinizi ferah tutun, Allah nasip ederse birşeyler göreceğiz.
-
Rezalet ötesi bir diyagram daha
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mükemmel bir diyagram
ayın 30 u itibariyle eksiye iniyor
yağışta artarsa sulu bir yağmur görürüz
-
- Resmi Gönderi
bize böyle diyagram lazım 2 hafta öncesinden -5 e yaklaşması laızm
-
Gerçekten kış 'ın k'sini yaşamıyoruz 2 senedir. o kadar vahim durumdayız ki koskoca kışın ortasında Uludağ'da bile sadece yarım metre kadar bi kar ya var ya yok gibi birşey. En azından kuru soğuk olacağına bol bol İzlanda sistemi falan gelsin yağmur alalım barajlar artsın. Umarım Şubat ve Martta güzel veriler görebiliriz
-
Gerçekten kış 'ın k'sini yaşamıyoruz 2 senedir. o kadar vahim durumdayız ki koskoca kışın ortasında Uludağ'da bile sadece yarım metre kadar bi kar ya var ya yok gibi birşey. En azından kuru soğuk olacağına bol bol İzlanda sistemi falan gelsin yağmur alalım barajlar artsın. Umarım Şubat ve Martta güzel veriler görebiliriz
1 Şubatta arabayla Kartepe'ye giderim diyordum ona bile tereddüt ediyorum şu an
-
1 Şubatta arabayla Kartepe'ye giderim diyordum ona bile tereddüt ediyorum şu an
Ben de öyle erir mi erimez mi diye terddütteyim
-
- Resmi Gönderi
93 harbi özel mesajına bir bakiver abim
Arkadaşlar konulara yazılan yazılar haliyle üstte görünüyor ve hep oralara bakılıyor.
Gelen özel mesaj veya etiketlerden haberdar olmak adına profilinize tıklayıp bildirimlere arada göz atalım
Hayırlı akşamlar herkese.
-
Ecmwf haftalık tahminleri gördüm az önce. Şubat sonuna kadar yüksek üzerimizde. Bir girdapa girdik çıkamıyoruz. Tıpkı 2007 kışı gibi. Umut mu kalmadı artık. Tarihe en berbat hiç olmayan bir kış mevsimi olarak kazınacak bu yıl.
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf haftalık tahminleri gördüm az önce. Şubat sonuna kadar yüksek üzerimizde. Bir girdapa girdik çıkamıyoruz. Tıpkı 2007 kışı gibi. Umut mu kalmadı artık. Tarihe en berbat hiç olmayan bir kış mevsimi olarak kazınacak bu yıl.
Kim,hangi tahminlere bakıyor,anlamadım
-