- Resmi Gönderi
ECMWF Genişletilmiş - Küresel Kontrol
32 Günlük Kar Toplamı (10:1 Oran) (cm)
Snowman3441 Buda haftalık veri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF Genişletilmiş - Küresel Kontrol
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yani,yüksek basınç altında kalmicaz....iyi......
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sinan hocam kar haritasına bakmadım. Ancak haftalık verileri inceledim bugün güncellendi. Yüksek etkisi öngörmüş.
ECMWF Extended - Global Control
500mb Height Anomaly (m)
Snowman3441
Haftalık tahminleri hiç sevmem ben
Sinan hocam kar haritasına bakmadım. Ancak haftalık verileri inceledim bugün güncellendi. Yüksek etkisi öngörmüş.
Şu kış bitsede bir rahatlasanız siz de...Yahu bir insan bu kadar kestirmeden ve rahat şekilde,sadece bir veriye dayanarak öngörüde bulunabilir mi ? Yazmayayım yazmayayım diyorum ama bu işten hiç anlamıyorsunuz.Kışı bitirebilirsiniz,fakat insanları ikna edecek verileriniz nedir ?
Taze taze yeni çıktı ama tam olmamış biraz uğraşıcaz
Dışarıda ilkbahar havası var
8inci seneryo nasılda sırıtıyor bize ordan Sinan abii
İğrenç rezalete sanki kış ayı değil gibi
Ocak ayında bu kadar kötü bir diyagram gördüğümü hatırlamıyorum. Bu kışı kafadan komple silmek lazım hemen nisana geçmek istiyorum.
Hiç çıkamayacağımız bir girdapta gibiyiz. Yüksek basıncın sonu yok. Hiçbir umut veren veri yok. Artık yağmur yağsında en azından yağış görelim derdindeyim şahsım olarak. Şubatta böyle devam edecek muhtemelen. Umarım yağışımız bol olur Şubat ayında. Herşeyden önce yağışa ihtiyacımız var. Kar beklemek mucize gibi birşey.