- Resmi Gönderi
Bu konu üzerinden İstanbul'lu arkadaşlarımız sorularını ve yorumlarını yapabilirler. Anlık haberleri verebilirler. Meteorolojiyle alakalı sohbetlerini edebilirler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konu üzerinden İstanbul'lu arkadaşlarımız sorularını ve yorumlarını yapabilirler. Anlık haberleri verebilirler. Meteorolojiyle alakalı sohbetlerini edebilirler.
Arnavutköy de güzel bir dolu yağışı vardı.
Yarın oturduğum yerde graupel tarzı şeyler görülürmü
Arnavutköy de güzel bir dolu yağışı vardı.
Graupel hocam. Karın doluya benzeyen şekli.
Yarın oturduğum yerde graupel tarzı şeyler görülürmü
Görülür hocam.
Ben ümraniyede 125 rakımda oturuyorum yarın cok rahat graupel alacağımı düşünüyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Graupelin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar izleyebilir
Can abi bu video sonundaki gibi olmaz ama herhalde :D
Şöyle söyleyeyim, İstanbul'da yarın yaşanacak görsel şölen 23-24'ünde yaşanacak olandan daha iyi olacaktır.
Can abi bu video sonundaki gibi olmaz ama herhalde :D
Yoğun geaupel geçişleri her yeri beyazlatabilir anlık.
Soğuk çok güzel neden kar olmuyor direkt
The content cannot be displayed because it is no longer available. Soğuk çok güzel neden kar olmuyor direkt
Bu soğuk girdiğinde yağış oluşma şartları tamamen bozuluyor..
CAN neden abi Yüksek basıncı da ardında getirdiği içinmi
CAN neden abi Yüksek basıncı da ardında getirdiği içinmi
İzobarlar, 500 soğuğu, yüksek basıncın iyice sokulması yağışı tamamen engeller..
Graupel daha iyi degilmi ?
Graupel daha iyi degilmi ?
Graupel en üst kattaysanız çatıya çatır çutur vuran kar türüdür, yoğunluğundan maç iptal ettiren kar türüdür, öyle yoğun yağabilir ki 2 dakikada her yerde tutabilir. Yazın yağan doluya benzer, Gökgürültülü şimşekli graupel yağışları görülebilir. Aksiyonu açısından güzeldir.
Ama saf kar yağışını hiçbir şeye değişmem