Can bey istanbulu değerlendirir misin
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul için sunduğum tahminler EN KÖTÜ SENARYOYA yakın gerçekleşirse olacak şeyler.
İstanbul Boğaz kısmının ve Anadolu yakasının Perşembe günü daha etkili kar görme olasılığı da var, ama düşük ihtimal olduğu için dile getirme gereği duymadım.
Cuma akşamından sonraki kar yağışı çok daha fazlasına gebe.
-
- Resmi Gönderi
İstanbul'da kesin olarak ne gerçekleşeceğini yarın akşam modeller anca az çok gösterir, ki onda bile emin olamazlar. Radar takibi yapacak artık İstanbul.
-
- Resmi Gönderi
Hiç yoktan iyidir ancak ağzından 30 cm çıksaydı daha iyiydi
-
- Resmi Gönderi
Hiç yoktan iyidir ancak ağzından 30 cm çıksaydı daha iyiydi
Allah çıkarttırmadı Eren :D
-
akomun web sitesinde şehrin merkezlerinde dahi kürenebilecek kadar kar yagicagi soylenmis ve cumartesi gunki kar miktarini arttirmislar
-
- Resmi Gönderi
akomun web sitesinde şehrin merkezlerinde dahi kürenebilecek kadar kar yagicagi soylenmis ve cumartesi gunki kar miktarini arttirmislar
Mantıklı bir karar. DEK kütleleri güçlü vurursa anında beyazlatabiliyor.
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam bulunduğum yerin rakımı düşük te çok fark eder mi?
-
umarım istanbul adına güzel kar yağışları alırız
-
CAN hocam bulunduğum yerin rakımı düşük te çok fark eder mi?
cm farkı olur sadece.
-
- Resmi Gönderi
Muhammed Ali sistem güçlü olduğu için 0 rakımda bile saf kar ve yerde ince de olsa örtü bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
@Express istediğin kadar tahmin belirt, istediğin kadar fikir sun ama senin için açılmış konudan yapacaksın bunu. Diğer insanlara hitap etme sorumluluğunu ve tahmin sunma sorumluluğunu tahmincilere bırakacaksın. Ortamı karıştırmayacaksın.
Eğer anladıysan derdimizi konu dışı mesajları sileceğim. Sana özel bir yaklaşım değildir bu yaptığım. Kim olursa olsun böyle davranırım.
-
- Resmi Gönderi
Eren_GDZ ne düşünebilirim ki ben zaten Perşembe bir halt beklemiyorum :D
-
cuma cumartesi daha kuvvetli kar yağışları
-
- Resmi Gönderi
cuma cumartesi daha kuvvetli kar yağışları
Zaten öyle
-