- Resmi Gönderi
Abi Pendik (Biraz sahile yakın) ne zaman başlar ve örtü ne kadar olur
Haritadan Pendiği bulun hocam.
Asıl yağış Cuma akşamı başlıyor.
Öncekiler sürpriz olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi Pendik (Biraz sahile yakın) ne zaman başlar ve örtü ne kadar olur
Haritadan Pendiği bulun hocam.
Asıl yağış Cuma akşamı başlıyor.
Öncekiler sürpriz olur.
Abi kaç gün için bu örtü
Abi kaç gün için bu örtü
Sistem sonuna kadar. (Cumartesi öğleden sonraya kadar)
abi marmaraya pek bakmıyorlarda kocaelide ne zaman kar başlar özür dilerim merkımdan soruyorum
abi marmaraya pek bakmıyorlarda kocaelide ne zaman kar başlar özür dilerim merkımdan soruyorum
Hocam Kocaeli'de Yağış Cuma akşamı başlar Cumartesi öğleden sonraya kadar aralıklarla devam eder.
İstanbul'un tamamında ne olursa olsun hafif de olsa beyazlama bekliyorum. Rakımı 100 üzerinde olan yerler daha şanslı, Kuzey ilçelerde kalanlar daha şanslı, Anadolu yakasındakiler daha şanslı.
2.dalgadan önce boğaz yakasına yakın kesim ne olur en son ki güncellemelere göre
DEK'ler her yere eşit yağış bırakmaz. Eğer siz 1 cm 5 km öteniz 5 cm alırsa bunun sorumlusu ben değilimdir, atmosfer ve o kütledir Dünya üzerinde DEK kütlelerinin gidişatını hesaplayabilen bir Hava modeli yok.
Radar takibi yapın İstanbul.
2.dalgadan önce boğaz yakasına yakın kesim ne olur en son ki güncellemelere göre
2. Dalga zaten Cuma akşamı giren cepheyle başlıyor. Ondan önce olsa olsa sürpriz olur
WRF Yarın için İstanbul'da sürprizler görülebilir demiş. Cuma günkü cephenin ardından Cumartesi akşamına kadar aralıklarla kar yağışları öngörmüş.
Güzel. Geriye sadece radarı takip etmek kaldı
İstanbul hadi iyisin 2-3 cm fazladan alacaksın GFS'ye göre :D
Sende istanbuldasın :D
Sende istanbuldasın :D
Ben DEK yağışlarından etkilenmediğim için kendimi katmıyorum. Cuma akşamki cephe yağışına bakıyorum sadece
Çanta 1.9 derece radarda vurabilecek bir kütle bekliyoruz.
İstanbul’da daha önce şehrin yüksek ve kırsal kesimlerine yağan kar yağışının, bu defa şehir merkezinde de kürenecek kadar kar örtüsüne neden olacağı belirtiliyor.
Bu haberi buldum hadi hayırlısı konumum 4 derece.