- Resmi Gönderi
:cay2:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur:cay2:
CAN abi bu akşamdan itibaren yağacak olan kar ne zaman erir
CAN abi bu akşamdan itibaren yağacak olan kar ne zaman erir
Cumartesi pek eriyeceğini sanmıyorum sıcaklıklar bayağı düşük olacak çünkü. Pazar gününe erir.
istanbuldaki şuanki havaya üzülmeyin kar nerede diye ikinci salınım bu saatlerde daha iniş yapmadı bir çok yerde şuan sıcaklık 3-6 derecesi arasında ve az bulutlu ve kapalı bir hava var kar yağışı büyük bir ihtimalle havanın soğumasına bağlı olarak saat 18-19 civarı başlayacağını tahmin ediyorum artık model takibinden ziyade sınırılı alan modelleri ve radara bakmanızı tavsiye ederim
Ara saatlerde 16:00 da yağış giriyor kar olurmu
Ara saatlerde 16:00 da yağış giriyor kar olurmu
Radar ve sıcaklığı takip et :D
İlk yağışlar İstanbul'da yağmur ve kky gibi olacak büyük olasılıkla. Akşama kara döner.
Radar ve sıcaklığı takip et :D
İlk yağışlar İstanbul'da yağmur ve kky gibi olacak büyük olasılıkla. Akşama kara döner.
Radarı zaten takip ediyorum gfs sokmuş yağışı merak ettim :D
Fikrinizi soran olmadı oturun bekleyin :D
Görsel şölene az kaldı
Beykoz şile tarafında şu anda bazı noktalarda havada süzülmesi lazım
istanbulda kar baslayan yer varmi
arkadaşlar hava kar topluyor ? üzülmeyin akşama bembeyaz bir örtü şimdiden hayırlı olsun
istanbulda kar baslayan yer varmi
Rüzgar kuzey batıdan estiği için bulutlar anadolu yakası ağırlıklı olacak.
Rüzgar kuzey batıdan estiği için bulutlar anadolu yakası ağırlıklı olacak.
Şile taraflarında kar değilde yağış başlamış durumda orda olan arkadaşlar arada bi süzülen kar tanesi görebilir
Şile taraflarında kar değilde yağış başlamış durumda orda olan arkadaşlar arada bi süzülen kar tanesi görebilir
Evet sıcaklık sıkıntısı var şu anlık akşam 7 gibi oda hallolur ve uykular haram olur :D