- Resmi Gönderi
Ayn sanırım 9 olmadan başlıcak
Şu saatten sonra radarda gelen yağışlar kar olucak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAyn sanırım 9 olmadan başlıcak
Şu saatten sonra radarda gelen yağışlar kar olucak.
arkadaslar küçükçekmece ne olur kac cm tutar 5 cm olurmu avrupa yakasında yim lütfennn hep yaziyom cevap yok
Geliyor az kaldı bekleyin
arkadaslar küçükçekmece ne olur kac cm tutar 5 cm olurmu avrupa yakasında yim lütfennn hep yaziyom cevap yok
Bana cvp vermek düşmez ama rahat 5 cm olur
adminlerden ve anlayanlardan söylesin lütfen küçükçekmece 5 sm bulur mu avrupa yakadayim
adminlerden ve anlayanlardan söylesin lütfen küçükçekmece 5 sm bulur mu avrupa yakadayim
Bulur bulur merak etme
5 cm olur diyelim fazlası olursa da kimse yok demez
Ataşehir de tahminimce 10cm olur? Sizce
gerçekten doğrumu bu niye öyle ben de ilgiliyim bu konuda 2 . 3 cm falan beklerdim niye çok 5 cm lütfen söyleyin birde pazara kadarmi sürücek yoğun yoksa yarın akşam gidiyor mu
gerçekten doğrumu bu niye öyle ben de ilgiliyim bu konuda 2 . 3 cm falan beklerdim niye çok 5 cm lütfen söyleyin birde pazara kadarmi sürücek yoğun yoksa yarın akşam gidiyor mu
yarın öğlen son buluyor
Çekmecenin neresinde oturuyorsun
Ataşehir kuvvetli yağmur var
kıyı kesim de oturuyom küçükçekmece avrupa yakası inönü mahallesi harbi 5 cm bulur mu çok mutluyum suan ? Yaa nolur ????
kıyı kesim de oturuyom küçükçekmece avrupa yakası inönü mahallesi harbi 5 cm bulur mu çok mutluyum suan ? Yaa nolur ????
Bende yeni mahalle rakımı 73 olur 5 cm sıkıntı yapma