- Resmi Gönderi
Önümüzde koskoca 40 gün var daha abi sıkıntı yapmıyorum ben bu tadımlık ay sonu inşallah daha iyi olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnümüzde koskoca 40 gün var daha abi sıkıntı yapmıyorum ben bu tadımlık ay sonu inşallah daha iyi olacak
bende deliklikaya dayım tutmaya başladı sizce dışarı çıkıp video çekeyimmi:)
Emeğine sağlık
Tabiki çekim et resim et Sami
Dur ya umutsuzluğa kapılmayalım çok gördük dek lerin etkisi ile 10 cm yağdığını 5 saat daha var yoğun yağacak
bide 5 cm diyorsunuz tutmadı arabadan başka bisi 1 cm bile tutmadı 5 cm fark var bu nasil tahmindir bide demezlermi 22 şubat gelcek ne kaldı surda daha kesin deil 2 hafta var Allahın yarabbim ya
havalarinsesi.com/attachment/7868/
Aydos dagı yanı 2 cm oldu sayılır devam ediyor.
Ben yatarım bu saatten sonra sabaha kadar dek bekleyemem sabah belki sürpriz ile uyanırım
bide 5 cm diyorsunuz tutmadı arabadan başka bisi 1 cm bile tutmadı 5 cm fark var bu nasil tahmindir bide demezlermi 22 şubat gelcek ne kaldı surda daha kesin deil 2 hafta var Allahın yarabbim ya
Krdşm herkes neyin ne olacağını bilemez 5 saat daha var bence uyuyun yarın olur ne olacaksa
hadi herkese iyi geceler bende evime girdim şimdi sıcacık yatakta uyuycam
Tamamen şans meselesi rakımı sıcaklık durumumu el verişli olmayan yere büyük külte gider tam tersi yerde az az çok ama etkili kar yagışı bırakır.
Ayrıca yorum sanki bizlere laf atımında bulunmuşsunuz sanki.
DEK denilen bir yağış türü var ne zaman olacağı belli değil bazıları hafif bazıları 20 cm bırakacak türden o yüzden cm vermek bile sıkıntı oluyor.
140 rakım yerler tutmadı
Adı hava yapılan da sadece tahmin..
Ne olur ne kadar olacak belli olmaz işte
Yagar doldurur,yağmaz baktirir abım
Sormuşsun bı tahmin verilmiş.
Peki 30 cm yağsa ne diyecektik?
140 rakım yerler tutmadı
Anadolu yakasının vakti uzun
140 rakım yerler tutmadı
İbrahim yeriniz nerde kütle mi hiç gelmedi yoksa yagış oldu tutmadı mı
120 rakım Ataşehir -1.1 derece fakat sadece arabalar tuttu. Tuhaf..