CAN abi cephe lafını artık hic sevmiyorum aklıma 7 Şubat geliyor ah o cephe dağılmayacaktı varya çok güzel olurdu
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
CAN Zonguldak-Bartın hattı adına ne dersin hocam yorumunu merak ediyorum
Gece hocam. 2-3 civarı.
-
Gece hocam. 2-3 civarı.
Sen beni uykucumu belledin can abi. Siz gece uyurken ben hep ayaktaydım.
-
Şu sıralar yağış olmaz heralde
-
- Resmi Gönderi
Sen beni uykucumu belledin can abi. Siz gece uyurken ben hep ayaktaydım.
Ahahaha sen demiştin yahu 10 gibi uyuyorum diye. Yoksa çocukluğumdan beri 3-5 civarı anca uyurum. Uyku tutmuyor :D
-
Ahahaha sen demiştin yahu 10 gibi uyuyorum diye. Yoksa çocukluğumdan beri 3-5 civarı anca uyurum. Uyku tutmuyor :D
O yüzden bu yaşlarda hep uyuyorsun
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Soğuk cephede 43dbz civarı turuncu kütleler var ama fırtına ve oraj üretmiyorlar. Yoğun yağış bırakırlar. Oraj hattı cephe çakışmasından kaynaklı oluşan kararsızlık sebebiyle İstanbul-Çanakkale hattında devam ediyor. Şu sıralar Güney Marmara'da güzel orajlar var.
-
Al işte bana basit sağanak şeklinde gelecekte ne şimşek ne gökgürültüsü olur
-
Can abi bende basit yağmur olacaksa yatayım.
-
Bir gökgürledi aklım durdu çok korktum
-
- Resmi Gönderi
Aralıklarla Şimşekler çakmaya devam ediyor. Cephe giriş yapıyor
-
Ümraniye/Dudullu'dayım gök gürlediğinde ev sallandı resmen kulağım ile gök gürlediğini duymasam deprem oluyor derdim. İlk kez böylesine şahit oldum.
-
Dew point 0 derece herhangi bir yağıs yakalarsak havada kar görebiliriz yani yağan yağış kar olarak düşecektir
-
Yağış gözükmüyor radarda
-
Dew point 0 derece herhangi bir yağıs yakalarsak havada kar görebiliriz yani yağan yağış kar olarak düşecektir
Dew pointe nereden bakılıyor
-