İstanbul 3. Havalimanı ne kadar kar yağışı alır. Teşekkürler..
Hocam vade uzun bunu ancak sistem gelirse eğer kısa vade değerlendirmesi yapıldığı zaman sorarsanız cevaplayabiliriz. Biz Teşekkür ederiz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul 3. Havalimanı ne kadar kar yağışı alır. Teşekkürler..
Hocam vade uzun bunu ancak sistem gelirse eğer kısa vade değerlendirmesi yapıldığı zaman sorarsanız cevaplayabiliriz. Biz Teşekkür ederiz.
istanbul konusunu bulamadım uyamayan biri olursa istanbul konusuna 18z diyagramını atabilir mi ?
Diagram hala güncel değil abim.
Birde bulamadım dedin ya, Marmara ya yazmışsın mesela en üstte solda ana başlık var mesajı attığın yerde Marmara bölgesi yazar,tıkla üstteki yazıya o sayfada İstanbul da başlık olarak görünecek.
Mesela burası İstanbul konusu ama en üstte marmara bölgesi yazıyor,tıklayıp tekrar marmaray'a geçebilirsin.
Diagram hala güncel değil abim.
Birde bulamadım dedin ya, Marmara ya yazmışsın mesela en üstte solda ana başlık var mesajı attığın yerde Marmara bölgesi yazar,tıkla üstteki yazıya o sayfada İstanbul da başlık olarak görünecek.
Mesela burası İstanbul konusu ama en üstte marmara bölgesi yazıyor,tıklayıp tekrar marmaray'a geçebilirsin.
Teşekkür ederim abim diyagramın güncel olmadığını biliyorum güncellenene kadsr uyurum diye yazmıştım
şuradan anlık diyagram güncelleniyor isteyen bakabilir
https://www.wetterzentrale.de/de/show_diagra…18&lid=ENS&bw=1
Teşekkür ederim abim diyagramın güncel olmadığını biliyorum güncellenene kadsr uyurum diye yazmıştım
Ecmwf diyagramı paralı olarak Weatherbell de sunuluyor o yüzden Can abi atıyor onu
%49'a yükselmişiz
%49'a yükselmişiz
Modeller çöp çıksada diyagram yüzümüz güldürüyor
Modeller çöp çıksada diyagram yüzümüz güldürüyor
Kim demiş modeller kötü diye :D azcık öteledi soğukları ama daha güçlendi bu da değişir
Diyagram yüzümüzü güldürse de Ecmwf haftalık bir türlü güldüremedi yine kesin geliyor diye birşe yok
İstanbul yine iyi Ordu'da %22'ye düşmüş diyagram
İstanbul yine iyi Ordu'da %22'ye düşmüş diyagram
Orası sınırda şu anlık İstanbul öyle değil
Ocagin 3.haftasina kadar ekstrem bir durum yok istanbulda.
Afrika atağı [M]'si 3 derece arttı