Ataşehir 120 rakım ne olur
20 rakım, bende Ataşehir'de oturuyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAtaşehir 120 rakım ne olur
20 rakım, bende Ataşehir'de oturuyorum.
Bence pazar günü çok dek alcaz pazartesi sabah mükemmel bir örtüyle uyanacaz hatta gece uyumayacz
Konumum 149 rakıma sahip Arnavutköy.
İnşallah pazar gecesi sabahlayacağım cam kenarında
cuma günü ne kadar erkenden kara cevirirse o kadar iyi olur bizim icin aksam sıcaklık tutması icin yeterli gorunuyor
cuma günü ne kadar erkenden kara cevirirse o kadar iyi olur bizim icin aksam sıcaklık tutması icin yeterli gorunuyor
Perşembe akşam saatlerine doğru ilk kar tanelerini görürüz bence cuma çıkıcam dışarı gezcem o karda en büyük sıkıntım gözlük zaten soğuk buhar yaptırıyo bide maske var ne önerirsiniz bana
Yok artık Ecmwf -9 derece vermiş
Perşembe akşam saatlerine doğru ilk kar tanelerini görürüz bence cuma çıkıcam dışarı gezcem o karda en büyük sıkıntım gözlük zaten soğuk buhar yaptırıyo bide maske var ne önerirsiniz bana
istanbul sürprizleri sever insallah diyelim
İstanbulun tamamında örtülü kar olucaktır merak etmeyin
Yarın haritalı cm tahmini atarım
Kar haritası olarak gfs Windy mi bakmak iyi yoksa ecmwf windy mi daha iyi hangisi daha güvenilir
6 ocak gibi mi baslıcak acaba o gun donan yağmur la bi anda bastırmıştı inş öle olur
Yarın akşam saatlerinde tahminimi paylaşacağım. Paylaşımdan sonra sorularınızı sormanız için konu açılacaktır.
Kar haritası olarak gfs Windy mi bakmak iyi yoksa ecmwf windy mi daha iyi hangisi daha güvenilir
2 sinede bak ortalama al
İstanbulun tamamında örtülü kar olucaktır merak etmeyin
Yarın haritalı cm tahmini atarım
Aynı mevkiide oturuyoruz sence şansımız nedir ? 10-20 cm görür müyüz DEK'lerle ?
semih hoca ne zaman değerlendirme yapıcak
Aynı mevkiide oturuyoruz sence şansımız nedir ? 10-20 cm görür müyüz DEK'lerle ?
Kütlelerle görme ihtimalimiz var