Akşam artık ne çıktıysa o
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yani Anadolu yakası daha az mı yağmur alacak
Anadolu yakasından çıkarken yazacaktım yanlış yazmışım Anadolu yakasında da çok kuvvetli yağış var
-
Arkadaşlar yağış durumu değişir ben şahsen zaten en etkili kar yağışını pazar günü bekliyorum o da yeterince yağar sonrasında artık 25 sonrası sistemi bekleyeceğiz
-
Kütle çok güçlü
Avrupa yakasında yağış çok şiddetli
Anadolu yakasına girince hafifliyor yağış
-
Ecmwf akşama yağışları düzeltme ihtimali var mı varsa nedir?
-
- Resmi Gönderi
Çok fazla bir değişiklik olmayacaktır.
-
Her seferinde değiştiriyor yağışları yine değişebilir
-
Bence bi tık düzeltecek yağışları
-
Akşam gerçekten tehlikeli bir durum var mı? Mesela yazın sel basan yağışlardan daha mı kuvvetli? Çünkü yazın kütleler ara ara vuruyor ama akşamkinde uzun süre üstümüzde duracak gibi gözüküyor.
-
Akşam 3 saatte 25 30 bazı semtlerde 35 mm yağış düşecek bu ise önceki Cumartesi ve Pazar gününde toplam aldığımız yağışın 3 saatte düşmesi demek.
-
Çok kuvvetli yağış olacağından bazı yerlerde sıkıntılar olabilir
-
3 saat yine iyi gibi duruyor. Eğer mgm'nin ölçümü doğruysa geçen yaz sonu 1 saatten kısa sürede 20mm almıştı Şişli. Bizim buraların alt yapı kötü olduğu için su basıyor malesef.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 24 saatlik yağış haritasına bakacak olursak eğer 60 mm'i aşan yerler görüyoruz bu ise Ocak ayında normalde almamız gereken yağışın %60'ının 1 günde yağması demek durumun ciddiyeti bu çıkarımdan belli oluyor
-
arkadaşlar yağışlar akşam kaç gibi başlayacak Anadolu yakası Ataşehir bölgesi için bilgi verebilir misiniz işim dolayısı ile devamlı dışardayim iyi günler.
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar yağışlar akşam kaç gibi başlayacak Anadolu yakası Ataşehir bölgesi için bilgi verebilir misiniz işim dolayısı ile devamlı dışardayim iyi günler.
Hocam akşam 6-7 civarı başlar ilerleyen saatlerde kuvvetli saat 9-10 gibi
-