İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
96 saat icinde adam akilli yagis yok zaten hala yagis yok cop guncelleme diyenler var.
-
Perşembe ve cuma günü için artık model üzerinden sistem başlatıp bitirmeyin arkadaşlar artık yaşayıp görücez
-
Gündüz -2 derece
-
gfs de 14 15 16 için avrupa yakası iyi gelmedi bence
evet o tarihlerde yağış iyi olsaydı, 17-18 balı kaymağı olurdu
-
15i yagıs az ama 17-18 guzel is yapar insallah bozmaz vade yaklastıkca
-
15i yagıs az ama 17-18 guzel is yapar insallah bozmaz vade yaklastıkca
aynen özellikle esenyurt bahçeşehir beylikdüzü tüyap coşacak :-D
-
aynen özellikle esenyurt bahçeşehir beylikdüzü tüyap coşacak :-D
esenyurt olarak rakım şansımızda var cuma gunude ince bir örtü alaydık iyidi
-
esenyurt olarak rakım şansımızda var cuma gunude ince bir örtü alaydık iyidi
evet rakıma güveniyorum yapabilir cuma günü örtü. Tek kötü yanı avrupa yakasının anadoluya göre şanssız olması. Dekler yardım edecek inş.
-
Diğer bölgeler belki sisteme çöp diyebilir anlarım ama istanbulluların sistem çöp demeye hakkı yok. 4 yıldır istanbulda ne zaman adam akıllı kar gördük? sadece 2019 da yüksek kesimler 1 gün örtü aldı. Küresel ısınma var. Belki bu sistemlerde artık bizim için lüks olacak.
-
Konumuma -6 derece vermiş
-
Sıra sende ecm yap şovunu
-
Sıra sende ecm yap şovunu
gfsyi görür utanırda guzel seyler verir insallah
-
Yagisa boylesi bir sistemde cok ihtiyacimiz var. Zaten zar zor goruyoruz biyle sistemleri. Kar degerlerindeki sicaklik taki degerlerde yagissiz gecmeyiz İnsallah. Ama gfs surekli yagisi arttiriyo ve gunlere yayildi sanki. Mutlaka diger modelleri de takip edelim.
-
- Resmi Gönderi
Konuyu kapatıyorum Burada mesajınız silince susturuldunuz anlamına gelmiyor Forum Kurallarımız var ve buna uymayan bir içerik olduğunda siliyoruz. Bu kadar basit. Bence önce neden mesajım silindi diye sorgulayın kendi kendinize.
Model konusunda sürekli uyarıyoruz bir de bu konuda.
İyi akşamlar.
-