İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
8 şubattaki gibi sıcak cepheden sonrası soğuk cephe gibi olabilir
-
kuzeyden de kütleler iniyor bence yağış bitene kadar 1 2 cm görürüz
Keşke bu İstanbul geneli için olsa Yağışların azalması ile birlikte kıyılarda da sıcaklık düşmeye başlayacak. Sadece İstanbul' un yüksek bölgelerinde bu dediğin olacak gibi. Hatta belki 1-2 değil 5 cm kar örtüsü olur rakımı yüksek yerlerde. Ama kıyılar için genel anlamda durum vasat. Yağışların %60 ı yağmur %10 kky %30 sulu kar ve kar şeklinde olması yüksek ihtimal.
-
Keşke bu İstanbul geneli için olsa Yağışların azalması ile birlikte kıyılarda da sıcaklık düşmeye başlayacak. Sadece İstanbul' un yüksek bölgelerinde bu dediğin olacak gibi. Hatta belki 1-2 değil 5 cm kar örtüsü olur rakımı yüksek yerlerde. Ama kıyılar için genel anlamda durum vasat. Yağışların %60 ı yağmur %10 kky %30 sulu kar ve kar şeklinde olması yüksek ihtimal.
pazar günü sende görürsün inşallah ben kendi ilçem ve etrafımdakiler için söyledim
-
Cumartesi öğlen kar azda olsa başlıyor avrupa için
-
Cumartesi öğlen kar azda olsa başlıyor avrupa için
1 gün den fazla ara veriyor neredeyse çok kötü
-
1 gün den fazla ara veriyor neredeyse çok kötü
normalde cumartesi geceye doğru başlayacaktı. Şimdi ise öğlene çekti ve soğuklarda yeterli. Yani yağış daha erken gelecek kötü bişey yok bence
-
biriniz iyi diyor biriniz kötü :D
-
pazartesi ilk saatler inanılmaz. Dek şov var. İzobarlar biraz daha dikleşti.
-
Tahmin edildiği üzere sıcaklık hızla artıyor. Konumum an itibari ile 6 derece
-
gfs sistemi kuzeyletti avrupa yağış azaldı biraz. Düzeltir umarım.
-
sıcaklık artıyor konumumda sıcaklık 5.1
-
Avrupa yakası için akşam güncellemesi daha iyiydi bana göre. sistem kuzeyli gidiyor. soğuk erken çıkıyor. yağışda azalma var. tabi bu dediklerim çok küçük ayrıntılar. Büyük radikal değişiklik yok.
-
- Resmi Gönderi
Radarda kutleler daha erken olustu
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklık cephe öncesi doğal olarak artacaktır. Yağış girdikten bir süre sonra düşmeye başlar.
Cephe gerekenden çok çok daha önce oluştu. Enteresan.
-