Soguk girişi tam olmadı yağış önceden girdi yüksek kesimler şanslı şuan diger bölgelerde hava da kar kky olabilir.
Yağışla artan sıcaklık meydana gelebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoguk girişi tam olmadı yağış önceden girdi yüksek kesimler şanslı şuan diger bölgelerde hava da kar kky olabilir.
Yağışla artan sıcaklık meydana gelebilir.
trakyada sıcaklar adım adım düşüo 2.8 oldu edirne
Sıcaklık cephe öncesi doğal olarak artacaktır. Yağış girdikten bir süre sonra düşmeye başlar.
Cephe gerekenden çok çok daha önce oluştu. Enteresan.
Aynen yağış girişi çok enaz 2 saat erken girdi tuhaff
Arnavutköy 2.8 den aniden 2.3 e geriledi yağış çok yakın rakım 149 bekliyorum
Kar yağışının tahmin edilenlerden geç başlamasına sebep olacak bir şey yok bence. Yağışların erken gelmesi sıcaklıklarında erken düşmesine neden olacaktır. Yani terazi de bir taraf atak yaparsa diğeri de atak yapar. Yağış erken gelirse söz karşı tarafa (Sıcaklıklara) düşer. Nokta nokta düşüşü takip edeceğiz burada olanlar ile birlikte Zaten ben yağmur dan kar a dönen yağışı izlemeyi daha keyifli buluyorum
Arnavutköy 2.8 den aniden 2.3 e geriledi yağış çok yakın rakım 149 bekliyorum
umarım kar olarak düşer yoksa düşen her damlaya yazık olucak
Kar yağışının tahmin edilenlerden geç başlamasına sebep olacak bir şey yok bence. Yağışların erken gelmesi sıcaklıklarında erken düşmesine neden olacaktır. Yani terazi de bir taraf atak yaparsa diğeri de atak yapar. Yağış erken gelirse söz karşı tarafa (Sıcaklıklara) düşer. Nokta nokta düşüşü takip edeceğiz burada olanlar ile birlikte Zaten ben yağmur dan kar a dönen yağışı izlemeyi daha keyifli buluyorum
çok doğru dedin hocam aynen yağmurdan kara dönmesi mükemmel oluyor
Sahil bandı için üzücü bir tablo çıkabilir. Yoksa iç kesimler hele ki gece sıcaklığından nasiplenir.
çok doğru dedin hocam aynen yağmurdan kara dönmesi mükemmel oluyor
Bende tam tersi direk lapa lapa karı severim bir anda dolduran
Sahil bandı için üzücü bir tablo çıkabilir. Yoksa iç kesimler hele ki gece sıcaklığından nasiplenir.
hocam senin rakım saglam 190 135 rakım is yapar mı?
Kütle güçlendi allah aşkına kar olarak inen bölge yok mu ??
hocam senin rakım saglam 190 135 rakım is yapar mı?
Aynen valla şuan bakıyorum da arabaların üstü kristalleşmiş buna karşılık yağmur kky yağarsa ayıp eder
Kesinlikle katılıyorum. Ben beklerken sizin oralardan kar haberleri gelmeye başlar. Buralarda ise o sırada yağmur olur. Alışıla geldik bir durum ama konumumda dahil havada da olsa güzel seyirlik bir yağış olacağını düşünüyorum.
Bende tam tersi direk lapa lapa karı severim bir anda dolduran
onuda tercih ederim ama seyirlik kar her zaman daha güzeldir yağmurun arasındaki küçük kar tanelerinden lapa lapa ya dönen kar taneleri
Evet
Kerem bey bu sitede tahmincini