hala trakyada sıcaklıklar aynı 2.6 edirne kırklareli 2.3
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yağışla birlikte sıcaklık artıyor. Silivri anlık 3.2 derece
-
ANLIK DURUM (15 Ocak - 01.16)
0,7Sancaktepe
-
Yağışla birlikte sıcaklık artıyor. Silivri anlık 3.2 derece
silivride yağmurmu var
ovv sıkıntı yağmurdan kara dönücek
-
hala trakyada sıcaklıklar aynı 2.6 edirne kırklareli 2.3
daha yeni başladı. Sabah anca yağar bence. Önceki senede yağış erken girmişti. Sıcaklık yüzünden kar tutmadı. Aynı senaryo ve aynı saat:'D
-
silivride yağmurmu var
ovv sıkıntı yağmurdan kara dönücek
Size kky ve kar bize direk kar sanırım şuan hissedilen - 2 normal sıcalıklık 0.7
-
daha yeni başladı. Sabah anca yağar bence. Önceki senede yağış erken girmişti. Sıcaklık yüzünden kar tutmadı. Aynı senaryo ve aynı saat:'D
eğer bize erken gelirse 3 gibi 4 5 gibi kar olur diye düşünüyorum
-
rüzgar ne arkadaslar karayele dondü mü?
-
Size kky ve kar bize direk kar sanırım şuan hissedilen - 2 normal sıcalıklık 0.7
abi şöyleki mgm de rakımı 0 baz almış ama dışarıya 2 dk adım attım hissedilen -5 o derece buz kestim
-
rüzgar ne arkadaslar karayele dondü mü?
daha değil
-
abi şöyleki mgm de rakımı 0 baz almış ama dışarıya 2 dk adım attım hissedilen -5 o derece buz kestim
Mgm nin zaten zaafı bu bazen 0 metreyi baz alarak tahmin yapıyor bazen yüksek kesimler olarak. İstanbulun çogu kesimi +100 metre altı bir çok bölümü daha çok anadolu yakası 100 üzeri bundan dolayı kar ve yağmur olayı 2 ye bölünüyor.
-
Avrupa yakası radar da ki kütleler ile çepeçevre sarılmadan sıcaklıklarda ciddi değişiklikler beklemeyin derim. Yağış ile soğuk daha çakışmadı
-
Mgm nin zaten zaafı bu bazen 0 metreyi baz alarak tahmin yapıyor bazen yüksek kesimler olarak. İstanbulun çogu kesimi +100 metre altı bir çok bölümü daha çok anadolu yakası 100 üzeri bundan dolayı kar ve yağmur olayı 2 ye bölünüyor.
bizim buraya direk kar olarak düşebilir bence ama sıcaklık durumu sıkıntı galiba şuan bizdeki sıcaklık 2.9 falandır
-
kırklareli anlık 0.3 derece düştü
2.6 dan 2.3
-
bizim buraya direk kar olarak düşebilir bence ama sıcaklık durumu sıkıntı galiba şuan bizdeki sıcaklık 2.9 falandır
Atışalanı civarında mısın? Çünkü esenlerde en yüksek kesim 100 metre.
-